Hamile miyim

sjsjsjsjs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
18
1
22
Merhaba ben yeni üye oldum adetim beş gündür geçti test yaptım böyle çıktı gece rahatsızlık geçirdim acile gittim kan verdim beta HCG 120 çıktı alttan muayene ettikten sonra kanamam oldu hiç bir bilgi verilmedi kanamam üç gün sonra bitti adetten çok farklıydı bir daha test yaptım tekrar silik çıktı yardımcı olur musunuz ? yaşayan var mı

Eklentiler

• 1000939031.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 66
Teste ve kan sonucuna göre hamilesiniz. Kanama da yerleşme kanaması olabilir. Siz yine de kontrole gidin geç olmadan

Teste ve kan sonucuna göre hamilesiniz. Kanama da yerleşme kanaması olabilir. Siz yine de kontrole gidin geç olmadan
Kan sonucu 1.20 hamile değilsin dedi test neden çift çizgi dedim hormonal dedi daha önce de enfeksiyon geçirdim test yaptım negatif çıktı alakası olabilir mi sizce

Kan sonucu 1.20 hamile değilsin dedi test neden çift çizgi dedim hormonal dedi daha önce de enfeksiyon geçirdim test yaptım negatif çıktı alakası olabilir mi sizce
Canım yukarıda postunu okuduğumda beta hcg 120 çıktı demişsin şimdi de 1.20 diyorsun , gebelik 1.20 de yok ama 120 de gebelik var oluyor diğer Neva isimli arkadaşta gebe sanmış seni bende öyle sandım açıkçası 120 mi 1.20 mi karar verelim önce

Canım Yia ben yanılttım sizi 1.20 kanım ama kanım durdu test silik çıktı iki kere kafam çok karışık bilmiyorum nolcak

Canım Yia ben yanılttım sizi 1.20 kanım ama kanım durdu test silik çıktı iki kere kafam çok karışık bilmiyorum nolcak
Estağfurullah canım benim olur öyle şeyler yaptığın testin markası neydi çünkü yalancı pozitif çıkartan 1 2 test markası var

120 yazmışsınız yukarda o yüzden dedim.
1.20 ise gebelik yok evet
Yanlış yazmışım ihtimal olabilir mi hani çünkü baş ağrım sağ kasık ağrılarım var yemek yiyemiyorum bilmiyorum yia olsun istiyorum erken die göstermemiş olabilir mi

Testler bazen yanıltıcı olabiliyor tamamen onlara ümit bağlayınca da insan sarsılıyor size tavsiyem kan sonucuna göre hareket edin

Silik kırmızı gebelik başlangıcı demektir.Kan ne renkti o mühim.

Kanım açıktı normalde böyle yoğun ağrılı ve pıhtı gelir fakat bu çok değişikti ağrı yok yavaş yavaş gelen bir kandır sizce?

Merhaba, adet olmadığın sürece umut vardır. Bende geçen ay çok hasta oldum acile gittim beta 1.20 çıktı gebelik yok dendi ilaç vs kullandım rahatsızlığım için daha sonra hala olmayınca kadın doğuma gittim söktürücü için fakat beta istedi ilaç yazmadan önce ve beta 740 çıktı hamileymişim ama adetim neredeyse 1.5 ay gecikmişti. Beta değeri ve son adet tarihi uyuşmadığı için içim rahat etmedi doktordan tekrar randevu aldım ve kese göründü betam 5900 çıkmış, geç döllenme olmuş. Adet olmam gereken tarihte yumurtlamışım ve o an tutmuş.
Eğer adet olmazsan bir hafta sonra tekrar kan ver. Bu arada kese görünmeden evde hiç bir testte pozitif görmedim belki süreç içinde 10 test yaptım hepsi negatifti kanda çıkınca ve kese görününce tekrar evde test yaptım o zaman pozitif çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…