Hamile miyim?

Karsu54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2024
14
18
26
Merhaba arkadaşlar ben bugün erken gebelik testi yaptım reglime 7 gün var normal şartlarda fakat 15 ocakta regl olmuştum 4 gün sürmüştu 11. Gün de yumurtlama yakalamistim normalde 16_18 günlerde yumurtlama olurdu bu sefer erken yakaladım ve degerlendirdik belirtiler yaşayınca acaba mi dedim ve test yaptım 5 dakikada çıktı sizce hamile miyim

Tebrik ederim yumurtlama sonrası 11. Günde pozitifi görmüşsünüz sağlıkla gelsin bebişiniz.

Tebrik ederim yumurtlama sonrası 11. Günde pozitifi görmüşsünüz sağlıkla gelsin bebişiniz.
Ayyy gerçekten mi çok teşekkür ederim yine de kan testini beklemek istiyorum hala inanamıyorum hamile olduğuma rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Ayyy gerçekten mi çok teşekkür ederim yine de kan testini beklemek istiyorum hala inanamıyorum hamile olduğuma rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
yumurtlama erken olunca regliniz de o kadar erkene çekilmiş oluyor, yani normal şartlarda reglinize 7 günden daha az vardır. yumurtlamadan kaç gün sonra regl olduğunuz belliyse o şekilde regl gününüzü tekrar hesaplayın :)

16 Aralık'ta oldum 7 gün normal sürdü reglim en son 15 ocakta oldum 4 gün sürdü o da kafam karıştı şimdi

16 Aralık'ta oldum 7 gün normal sürdü reglim en son 15 ocakta oldum 4 gün sürdü o da kafam karıştı şimdi
şöyle anlatayım normal döngü 28 ya mesela, 14. gün yumurtlama oluyor ve 14 gün sonra 28. günde regl oluyoruz. sizin yumurtlama 3 gün erken olmuş, yani şuanki duruma göre döngünüzün 25. günü falan beklenen adet gününüz oluyor. benim matematik de pek iyi değil açıklayamamış olabilirim

Tamam şimdi anladım yani şuan da 7 gün değil de 3-4 gün var reglime anladım teşekkür ederim

Şimdi bu saatte mi test yaptınız? Gerçi ben sabaha bıraktım test işini yine de merak ettim sonuç sabah akşam farkediyor mu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…