Kan testi verseydiniz vermeyi düşünüyor musunuzMerhaba bu sabah tekrar ilk idrarla test yaptım negatif çıktı, hiç silik çizgi falan da çıkmadı direkt kabak gibi negatifzaten hiçbir belirtim de yok muhtemelen önceki testte çıkan silik çizgi kuruma çizgisiydi
Bizim gibi olup adet olan birini duydunuz mu hiçMerhaba bu sabah tekrar ilk idrarla test yaptım negatif çıktı, hiç silik çizgi falan da çıkmadı direkt kabak gibi negatifzaten hiçbir belirtim de yok muhtemelen önceki testte çıkan silik çizgi kuruma çizgisiydi
yani düşündüm ama gerek duymadım zaten adet olunca imkansız gibi görüyorum gebeliği. testinde silik çizgi çıkıp sonradan adet olan da çok kişi okudum burda daKan testi verseydiniz vermeyi düşünüyor musunuz
bu sabah test yaptım yine ilk idrarla ama direkt negatif çıktı yaklaşık 1 saat takip ettim testi, gebelik olsaydı bu testte beta da artacağı için çıkmaz mıydı diye düşünüyorumYine de verseydiniz benimde adetim iki gün gecikti silik çıktı beta verdim 28 çıktı sonra 26 oldu kimyasal oldu ama diğer ay adet görmeden hamile kaldım ya da yedek bir test varsa bir de onla deneyin ben hep iki farklı testle bakıyorum
benim şöyle oldu ben Aralık 22'de adet olmam gerekiyordu 3 gün gecikince test yaptım negatif çıktı ve tarlusal kullandım tarlusalın bittiği gün adet oldum, adetim bittikten 2 gün sonra denemek için bir test daha yapayım dedim silik çizgiyi gördüm ama saatler sonra gördüm, bu sabah yine test yaptım direkt negatif çıktı hiç silik çizgi falan da çıkmadı. zaten adet de oldum hiçbir belirtim de yok diye fazla üzerinde durmadım önce ama ikinci testteki silik çizgi beni düşündürdü umarım kendimi anlatabilmişimdir, yani adetimi oldum test negatif de çıktıÇıkardı belkide çok düşük degerle kimyasal oldu sonra düşme oldu ama kanama da başlaması lazım o yüzden bazen erken gebelik testi yapmak iyi oluyor diyorlar ya çoğu kadın kimyasal gebelik oluyor ama test yapmadığı için geciktim sanıyor
Büyük ihtimalle kimyasal oldunuz çünkü beta 0 olunca kanama başlıyor benim de kanmam baslayana kadar silik de olsa çıkıyordu ama kanama bittikten sonra dikkatli olun ben hemen hamile 22 Eylül gece kanamam bitti duş aldım on Ekim'de testte çıktı 11 Ekim'de betada yani o kanamayı düşük kanaması olarak sayıyorlar ama ben üstüne bir kanama daha görmeden gebe kaldım bir de 9 aylık kızımı emziriyordum o sıradabenim şöyle oldu ben Aralık 22'de adet olmam gerekiyordu 3 gün gecikince test yaptım negatif çıktı ve tarlusal kullandım tarlusalın bittiği gün adet oldum, adetim bittikten 2 gün sonra denemek için bir test daha yapayım dedim silik çizgiyi gördüm ama saatler sonra gördüm, bu sabah yine test yaptım direkt negatif çıktı hiç silik çizgi falan da çıkmadı. zaten adet de oldum hiçbir belirtim de yok diye fazla üzerinde durmadım önce ama ikinci testteki silik çizgi beni düşündürdü umarım kendimi anlatabilmişimdir, yani adetimi oldum test negatif de çıktı
Hayırlı zamanda hayırla gelsin gelecek olana
Amiinn inşallahHayırlı zamanda hayırla gelsin gelecek olan
gebelik görülmedi, ayın sonunda adet olmam gerekiyor doktorum adet olmayı bekle dedi yine olmazsam tekrar doktoruma gidicemDurum nedir son
İns cok.guzel sonuc olur bnde 17 si adet olacağım bekliyorum bakalim 2 gun vargebelik görülmedi, ayın sonunda adet olmam gerekiyor doktorum adet olmayı bekle dedi yine olmazsam tekrar doktoruma gidicem
Bende kimyasal düşük yaptım. Düşükten sonra kasık ağrınız oldu mu. Birde yeni gebeliği nasıl öğrendiniz. Benim düşükten sonra yumurtama tarihimden itibaren yumurtalıklarımda ağrı kramp oldu normal mi sizce ?Yine de verseydiniz benimde adetim iki gün gecikti silik çıktı beta verdim 28 çıktı sonra 26 oldu kimyasal oldu ama diğer ay adet görmeden hamile kaldım ya da yedek bir test varsa bir de onla deneyin ben hep iki farklı testle bakıyorum
Canim benim de böyle olmuştu adete 5 gün kala ilk 2 dakikada idrari döktüğüm gibi çikti çok silik çizgi ve sonra koyulaşti işte sonra kan falan verdim adete 2-3 gün kala ve hamile olduğumu öğrendim bence var yaKızlar il 5 dakikada silikti sonra koyulaştı??
Kaç dakikada çikti canimBenimde böyle çıktı siz görüyor musunuz acaba benim de 2 gün kaldı regl olmama