İlk 5 dk da çıkmışti ama henüz daha regl olmadım ve bir kaç tane daha farklı marka yaptım hepsi negatif regli bekliyorum artık bende laboquick ile silik çizgi olmuştu ama yanıltmis demek ki diğerleri negatif çıktıKaç dakikada çikti canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk 5 dk da çıkmışti ama henüz daha regl olmadım ve bir kaç tane daha farklı marka yaptım hepsi negatif regli bekliyorum artık bende laboquick ile silik çizgi olmuştu ama yanıltmis demek ki diğerleri negatif çıktıKaç dakikada çikti canim
Canım üzülmeni istemem ama bu test doğru göstermeye bilir eğer hamilelik varsa mutlaka diğer testlerde gösterirdi, başıma gelmiş bir şey o yüzden söylüyorum umutlanma diye ama belki vardır ya inşallahİlk 5 dk da çıkmışti ama henüz daha regl olmadım ve bir kaç tane daha farklı marka yaptım hepsi negatif regli bekliyorum artık bende laboquick ile silik çizgi olmuştu ama yanıltmis demek ki diğerleri negatif çıktı
Evet umudumu kestim zaten bende öyle olunca çünkü diğerleri negatif çıktı hayırlısı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah stresten gecikti sanırımCanım üzülmeni istemem ama bu test doğru göstermeye bilir eğer hamilelik varsa mutlaka diğer testlerde gösterirdi, başıma gelmiş bir şey o yüzden söylüyorum umutlanma diye ama belki vardır ya inşallah
Canım ertesi gün regl olmuştum bu ay deniyoruz hayırlsııCanim benim de böyle olmuştu adete 5 gün kala ilk 2 dakikada idrari döktüğüm gibi çikti çok silik çizgi ve sonra koyulaşti işte sonra kan falan verdim adete 2-3 gün kala ve hamile olduğumu öğrendim bence var ya bu arada nasil oldu sonucunuz ne acaba
Amin canım amin bir de ben de çok düşünüyodum acaba problem mi var falan neden olmuyor, son ay artık dedim işte sınavlarımı veriyim şubatta ikimiz de tedavi oluruz nasıl oldusa hiç inanmıyordum aklımdan çıkarmıştım artık , bi de gördüm bu aralık, ocakta hamile olduğumu öğrendim ilişki esnasında unutun her şeyi kendinizi rahatlatın ve zevk almaya odaklanınEvet umudumu kestim zaten bende öyle olunca çünkü diğerleri negatif çıktı hayırlısı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah stresten gecikti sanırım
İnşallah canım inşallah güzel haberlerini alırızzCanım ertesi gün regl olmuştum bu ay deniyoruz hayırlsıı
Canım kontrol çizgisi filan çıkmamış bir daha test yapın istersenizhanımlar merhaba regl olmama 6 gün var bugün bir tane kaset test bir tane erken gebelik testi yaptım ama kaset test bozuk mu erken gebelik testinde ikinci çizgi silik var mı yok mu hiç anlayamadım yardımcı olur musunuz
Peki sizce erken gebelik testinde ikinci çizgi var mıCanım kontrol çizgisi filan çıkmamış bir daha test yapın isterseniz
Canım ikiside kuruma çizgisi . İdrarı fazla mi damlattiniz? Adet gecikmesi var miPeki sizce erken gebelik testinde ikinci çizgi var mı
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim bize de dua et lütfenAmin canım amin bir de ben de çok düşünüyodum acaba problem mi var falan neden olmuyor, son ay artık dedim işte sınavlarımı veriyim şubatta ikimiz de tedavi oluruz nasıl oldusa hiç inanmıyordum aklımdan çıkarmıştım artık , bi de gördüm bu aralık, ocakta hamile olduğumu öğrendim ilişki esnasında unutun her şeyi kendinizi rahatlatın ve zevk almaya odaklanın
Ay bende bir kere öyle yaptım önemsemedim bir gün sonra baktım silik çizgi çıktı elim ayağım birbirine dolandı ama maalesef akşamı hasta oldumtekrar test yapıcam, hiç gebelik yaşamadığım için saatler sonra bakınca daha doğru sonucu verir diye düşünmüştüm ama öyle değilmiş sanırım
Ben görüyorum aslında hepsinde çizgiyi ama bilemedim hepsinde çıkmış olması ilginç çünkü kuruma olsa bile bende hiç bir testimde çıkmadı böyle bir tek laboquick yaptım onda silik çok çıktı sonra bir kaç tane daha yaptım hiç cikmadi bence sende var gibi inşallahhanımlar merhaba regl olmama 6 gün var bugün bir tane kaset test bir tane erken gebelik testi yaptım ama kaset test bozuk mu erken gebelik testinde ikinci çizgi silik var mı yok mu hiç anlayamadım yardımcı olur musunuz
Kuruma çizgisi değildir nemdekiler çünkü ben yapar yapmaz çektim fotoğraf ama bozuk olabilir belki diye düşünüyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ama böyle beklemek gerçekten çok zorBen görüyorum aslında hepsinde çizgiyi ama bilemedim hepsinde çıkmış olması ilginç çünkü kuruma olsa bile bende hiç bir testimde çıkmadı böyle bir tek laboquick yaptım onda silik çok çıktı sonra bir kaç tane daha yaptım hiç cikmadi bence sende var gibi inşallah
Kaset teste fazla damlatmış olabilirim ama erken gebelik testine de on saniye tutun içinde yaziyordu ben iş yerinde yaptığım için üzerine işemek zorunda kaldım ikisine de o yüzden yanlış mı çıktı acaba reglime yaptığımda 6 gün vardıCanım ikiside kuruma çizgisi . İdrarı fazla mi damlattiniz? Adet gecikmesi var mi
Canım fazla gelmistir o . Birde yarın dene istersen ilk idrar ile.Kaset teste fazla damlatmış olabilirim ama erken gebelik testine de on saniye tutun içinde yaziyordu ben iş yerinde yaptığım için üzerine işemek zorunda kaldım ikisine de o yüzden yanlış mı çıktı acaba reglime yaptığımda 6 gün vardı
Ya biraz acele ediyorum sanırım daha beş gün var bekleyim ben en iyisi yok gibi çünkü cevaplarınız için çok teşekkür ederimCanım fazla gelmistir o . Birde yarın dene istersen ilk idrar ile.
Amin canim inşallah Ediyorum hepAllah kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim bize de dua et lütfen