- 15 Eylül 2023
- 36
- 15
-
- Konu Sahibi Enterballim
Daha yeni hamile olanlardan üç günlük veya bi haftalık olanlarda boyle silik bi cizgi cikarMerhaba kızlar ben bu ayın 11 inde çatlatma iğnesi oldum az önce dayanamayıp test yaptım gördügüm sonuç bu sizce varmı. Ayrıca dün ve önceki gün tamamen tek çizgi vardi
Eki Görüntüle 3306640
Hamileyim çok şükür evetDaha yeni hamile olanlardan üç günlük veya bi haftalık olanlarda boyle silik bi cizgi cikar
Gözün aydın canım hamilesinMerhaba kızlar ben bu ayın 11 inde çatlatma iğnesi oldum az önce dayanamayıp test yaptım gördügüm sonuç bu sizce varmı. Ayrıca dün ve önceki gün tamamen tek çizgi vardi
Eki Görüntüle 3306640
Kaç hcg değeri ile öğrendin canım? Regline kaç gün vardı? Maşallah subhanallahHamileyim çok şükür evet
50.57 ile ögrendim 4 haftalık tı canım 28 Günden sayarsak 4 gün vardiKaç hcg değeri ile öğrendin canım? Regline kaç gün vardı? Maşallah subhanallah
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah50.57 ile ögrendim 4 haftalık tı canım 28 Günden sayarsak 4 gün vardi
O değişir. Yani doktora gittiğiniz zaman dilimine göre değişir diyeyim. Eger adetin 2. 3 günü gittiyseniz 1 yıllık korunmasız ilişkiye rağmen gebelik yoksa adet döneminde başlayan ilaçlar verebilir doktor. Yumurtaların büyümesini takip eder sonra uygun büyüklüğe geldiğinde bazen kendisi çatlıyor mu problem varmi diye izlemede bırakır eğer kendi halinde çatlama izlenmezse bir sonraki tedavilerde igne ile cat denenir ve ilişki önerir. Adetten 10 14 gün sonra giderseniz gelişen yumurta varsa ilac desteksiz o zaman doktorun tercihine gire igne verir ilişki önerir denersinjz. Zamanla alakaliDoktorlar direk çatlama iğnesi mi yapıyor yoksa ilaç falan mı kullanıyorsunuz öncesin de
Catlatma ignesinden kaç gün sonra ilişki oldu bende yaptiricam onun için soruyorumMerhaba kızlar ben bu ayın 11 inde çatlatma iğnesi oldum az önce dayanamayıp test yaptım gördügüm sonuç bu sizce varmı. Ayrıca dün ve önceki gün tamamen tek çizgi vardi
Eki Görüntüle 3306640
3 damla olacakti sadece. Cok ama çok fazla damlatmissiniz. Yeniden test yapın ve sadece 3 damla damlatinKızlar merhaba ben test yaptım az önce testi aticam ama t bölgesinde çizgi çıktı ama bu dağılan kirmizilk onun kitmiziligi yani yeri belli bakın bide hemen çıktı o izde ama kirmizilk dağıldı çok damlattgim için olabilirmi yani gebelik varmi sizce
Tamm teşekkürler bide öyle deneyim bakalm3 damla olacakti sadece. Cok ama çok fazla damlatmissiniz. Yeniden test yapın ve sadece 3 damla damlatin
Nelere dikkat ettin ve sende ne problem vardı bende pcos var bende bu ay çatlama iğnesi yapıcam neler önerisisin iş güç yaptın Mi dikkat mı ettşn nasıl geçti süreç bilgilendirirsen çok sevinirimMerhaba kızlar ben bu ayın 11 inde çatlatma iğnesi oldum az önce dayanamayıp test yaptım gördügüm sonuç bu sizce varmı. Ayrıca dün ve önceki gün tamamen tek çizgi vardi
Eki Görüntüle 3306640