Hamile miyim?

Enterballim

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2023
36
15
Merhaba kızlar ben bu ayın 11 inde çatlatma iğnesi oldum az önce dayanamayıp test yaptım gördügüm sonuç bu sizce varmı. Ayrıca dün ve önceki gün tamamen tek çizgi vardi
16955702206216895394607128542038.jpg

Bişey sorcam bana da yumurta tembeligim ve tembelligimin geriledigini soyledi eskisinden iyisin dedi klomen ve folik asit verdi klomen bittikten 3 gun sonra gel dedi çatlatma iğnesi icin sizde ilac olarak ne kullanmistiniz bide ilk catlatma ogne kullanisiniz mi biraz aydinlatirmisinjz

Merhaba kızlar ben bu ayın 11 inde çatlatma iğnesi oldum az önce dayanamayıp test yaptım gördügüm sonuç bu sizce varmı. Ayrıca dün ve önceki gün tamamen tek çizgi vardi
Eki Görüntüle 3306640
Gözün aydın canım hamilesin 😍🧿 geç döllenme olmuştur belki ondan siliktir. Ay hadi darısı başımıza çok sevindim canım🙏

Ben 30 Eylül'de çatlatma iğnesi yaptım sabırsızlanıyorum en erken ne zaman test yapabilirim

Doktorlar direk çatlama iğnesi mi yapıyor yoksa ilaç falan mı kullanıyorsunuz öncesin de
O değişir. Yani doktora gittiğiniz zaman dilimine göre değişir diyeyim. Eger adetin 2. 3 günü gittiyseniz 1 yıllık korunmasız ilişkiye rağmen gebelik yoksa adet döneminde başlayan ilaçlar verebilir doktor. Yumurtaların büyümesini takip eder sonra uygun büyüklüğe geldiğinde bazen kendisi çatlıyor mu problem varmi diye izlemede bırakır eğer kendi halinde çatlama izlenmezse bir sonraki tedavilerde igne ile cat denenir ve ilişki önerir. Adetten 10 14 gün sonra giderseniz gelişen yumurta varsa ilac desteksiz o zaman doktorun tercihine gire igne verir ilişki önerir denersinjz. Zamanla alakali

Merhaba, bende bu ay beş gün gunde iki kere femera kullandim ve ayin 6 sinda ovitrelle iğne oldum, igne gününü saymazsam bugün 7. Günüm ve hiçbir belirtim olmadi bugune kadar, sağ kasığımda hafif batma dışında. Az önce hamilelik testi denedim ve tek çizgi çıktı, igne bu surede vücuttan atılabilir mi, sizde durumlar nasıl

Kızlar merhaba ben test yaptım az önce testi aticam ama t bölgesinde çizgi çıktı ama bu dağılan kirmizilk onun kitmiziligi yani yeri belli bakın bide hemen çıktı o izde ama kirmizilk dağıldı çok damlattgim için olabilirmi yani gebelik varmi sizce

Eklentiler

• 20231029_155533.jpg
    20231029_155533.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 136
Kızlar merhaba ben test yaptım az önce testi aticam ama t bölgesinde çizgi çıktı ama bu dağılan kirmizilk onun kitmiziligi yani yeri belli bakın bide hemen çıktı o izde ama kirmizilk dağıldı çok damlattgim için olabilirmi yani gebelik varmi sizce
3 damla olacakti sadece. Cok ama çok fazla damlatmissiniz. Yeniden test yapın ve sadece 3 damla damlatin

Eki Görüntüle 3306640
Nelere dikkat ettin ve sende ne problem vardı bende pcos var bende bu ay çatlama iğnesi yapıcam neler önerisisin iş güç yaptın Mi dikkat mı ettşn nasıl geçti süreç bilgilendirirsen çok sevinirim

X