yeni testler cok hassas ama yinede erken yapmıssınız denebilir yenilemekte fayda var korunmasız ilişkide adet gecikmesi gebelik süphesini hep arttırırGeçen aralıktan bu yana korunmasız ilişki yaşıyoruz eşimle… normal rutinim 26 günde bir en son adetim 7 Ocak bu ay 2.gün gecikme oldu dün kaset test yaptım sonuç negatif erken mi davrandım acaba test yapmak İçin sonuç pozitife döner mi şu an adet olacak gibi devamlı değil ama ara ara sancılarım oluyo koltuk altlarım ağrıyor
Şimdi yine yaptım 26 günlük döngümde bugün 29. Gün hala adet olmadım ve negatif bişey anlamadım ben bu işten hayır doktora da muayene oldum sorun da yokyeni testler cok hassas ama yinede erken yapmıssınız denebilir yenilemekte fayda var korunmasız ilişkide adet gecikmesi gebelik süphesini hep arttırır
Hayır 26 günlük döngünde 27. Gün test yaptım negatif bugün 29.gün test yaptım negatif anlamadım ama ne adet ne de belirti hiçbirşey yok. 15 gün önce doktor kontrolüm vardı bi sorun olmadığını normal yolla hamile kalabileceğimi söyledi. Ve adetlerim gecikmez benim böyle bişey ilk defa başıma geliyorAdet oldunuz mu
korunmasız ilişki yaşadığınız ilk ay olduğu için gecikme olabilir vucut alışkın değil çünkü bende de olmultuGeçen aralıktan bu yana korunmasız ilişki yaşıyoruz eşimle… normal rutinim 26 günde bir en son adetim 7 Ocak bu ay 2.gün gecikme oldu dün kaset test yaptım sonuç negatif erken mi davrandım acaba test yapmak İçin sonuç pozitife döner mi şu an adet olacak gibi devamlı değil ama ara ara sancılarım oluyo koltuk altlarım ağrıyor
Adet oldunuz mu
korunmasız ilişki yaşadığınız ilk ay olduğu için gecikme olabilir vucut alışkın değil çünkü bende de olmultu
3.ay bu ilk değilkorunmasız ilişki yaşadığınız ilk ay olduğu için gecikme olabilir vucut alışkın değil çünkü bende de olmultu
Benim bi arkadasimda reglinden 2 hafta sonra falan cikti testte. Gec dollenme olmus olabilir en iyisi kan testi yaptirinHayır 26 günlük döngünde 27. Gün test yaptım negatif bugün 29.gün test yaptım negatif anlamadım ama ne adet ne de belirti hiçbirşey yok. 15 gün önce doktor kontrolüm vardı bi sorun olmadığını normal yolla hamile kalabileceğimi söyledi. Ve adetlerim gecikmez benim böyle bişey ilk defa başıma geliyor
Geç yumurtlamış olabilirsin. Yani 1 haftayı geçerse gecikme tekrar test yapabilirsin geç döllenme mi diye. Yumurtlama her ay aynı olmaz bazı aylar erken bazı aylar geç olabilir.3.ay bu ilk değil
bhcg yapıldımıŞimdi yine yaptım 26 günlük döngümde bugün 29. Gün hala adet olmadım ve negatif bişey anlamadım ben bu işten hayır doktora da muayene oldum sorun da yok
Benimde bugün olmam gerekiyordu sizin gibi test yaptım ama negatif malesefHayır 26 günlük döngünde 27. Gün test yaptım negatif bugün 29.gün test yaptım negatif anlamadım ama ne adet ne de belirti hiçbirşey yok. 15 gün önce doktor kontrolüm vardı bi sorun olmadığını normal yolla hamile kalabileceğimi söyledi. Ve adetlerim gecikmez benim böyle bişey ilk defa başıma geliyor
İlk gün gecikmemde umutlanmadım ama şimdi ki pek alışık olduğum bi durum değil stres de değil çünkü 4 aylık evliyim ben kafaya takmıyorum ki olsun diye muhtemelen geç döllenme süreç hakkında yazarım yine sizlere de fikir olsunBenimde bugün olmam gerekiyordu sizin gibi test yaptım ama negatif malesef
Hayır henüz kan vermedim sanırım ortalama 10 günlük gecikme bekleyip test yapıp daha sonrasında kan vericem tabi o zamana kadar regl görmezsem geç döllenme oldu muhtemelen çünkü stres değil benim max. İki üç gün sarkar daha fazlası bir problem olduğunu gösterir stres vs değil çünkü zaten 4 aylık evliyim kendimi parçalamıyorum olsun diye nasılsa olur olursa da hayır demembhcg yapıldımı