Hamile miyim?

Citlembikos

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2020
7
1
34
Adetim bir süredir düzensiz bazen 10 bazen 7 gün gecikşyor son adetim 7 gün gecikti gecikmenin 7. günü ilişki sırasındayken adet oldum yaklaşık 6 7 gün sürdü 1 hafta sonra sık idrara çıkma yanma şikayetleri ile doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu dedi antibiyotik verdş ve şikayetimden 2 3 gün içinde kurtuldum aradan 2 hafta geçti bu bir süredir bel ve alt karın ağrısı yaşıyorum bu sabah tuvalete gittiğimde alt karnıma bir ağrı saplandı ve yerimden kalkamadım o derece acıdı şimdi azaldı ama sabah çok kötüydü. Son adetim üzerinden 3 hafta geçti normal şartlarda 31 ekimde adet olmam lazım ama bu ağrıların sebebi hamilelik olabilir mi öyle bir ihtimal var mı sizce yoksa iltihap başka yerlere mi ilerledi sağlık konusunda çok gerginim ve takıyorum lütfen bilgisi olan paylaşsın (not: cinsel ilişki sırasında içime gelme asla olmadı ama korunmasızdık)

Hayır doktor 1 adet 1 dozluk suya karıştırılan bi ilaç verdi bi kutu da ağzımda eritmem gereken bir tablet verdi içinde 5 adet vardı her gün 1er tane içtim ama benim şikayetimin bitmesi 5 gün sürmesi bile 2 3 gün içinde yanma ve idrara çıkma durumum geçti

Selam kızlar benim yumurtlama günümden 4 gün gecti hala gögsümde hassasiyet ve dolgunluk var acaba bu bi belirti mi ? Hiç böyle olmazdı yumurtlama günümün üzerinden de zaman gecti anlayamadım yumurtlamadan 1 gün önce birlikte olmustuk eşimle 5-6 gün oluyor

X