• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

elif dagdelen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2022
16
1
1
24
Merhabalar, ben 22 yaşındayım evliyim 5 aylık.

En son reglim ilk günü 24/09/2022 ve tam 5 gün sürdü. Yumurtlama günüm 7 ve 8 ekimde korunmasız ilişki yaşadım. Son 5 gündür şiddetli bel ağrılarım, kasık ağrısı, dizlerime& bacaklarıma vuran ağrı, şişkinlik, beyaz vajinal akıntım, kalp çarpıntım ve iştahta artış var. Gebelil testi yaptım negatif. Reglim max 3 gün kaldı. Sizce hamile miyim?

Onu yapacağım. Ama sizce yaşadıklarım hamilelik belirtisi mi?
Yavrum belirtiler var sende ama bu demek illa gebelik olmayabiliyor bazen bazen insan piskolojikte yasayabiliyor sen testi yenile egerki negatifsr o zaman yok diyelim biz suan belirsiz diyelim cünkü gec dölleme bile olabilir bilemeyiz ki :)

Merhabalar, ben 22 yaşındayım evliyim 5 aylık.

En son reglim ilk günü 24/09/2022 ve tam 5 gün sürdü. Yumurtlama günüm 7 ve 8 ekimde korunmasız ilişki yaşadım. Son 5 gündür şiddetli bel ağrılarım, kasık ağrısı, dizlerime& bacaklarıma vuran ağrı, şişkinlik, beyaz vajinal akıntım, kalp çarpıntım ve iştahta artış var. Gebelil testi yaptım negatif. Reglim max 3 gün kaldı. Sizce hamile miyim?
Hamilelik belirtisini yapan sey beta hcg.Beta hcg yukselmeden bu dedikleroni yasayamazsin.Sen hamilemiyim diye kendini normal her ay adet olcakken hissetmediklerini bile hissediyorsun.O yuzden kendinde belirti arama ve sakince adetinin gecmesini bekle.İdrar testleri asiri yaniltiyor.Kac kere ikinci cizgiyi silik gorup adet oldum.İnsan hayal kirikligi yasiyor bekle adetin en az 3-4 gun gecsin

Back