• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim??

ranakalp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2022
22
12
3
Herkese merhaba 2 yildir sorun olmadigi halde cocugum olmuyor bu ay klomen ve catlatma ignesi vuruldum fakat adetime 5 gün kala gögüslerim de agri ve şişlik oldu adetim yaklaştikca göğüs agrisi çekerdim ama şişlik olmazdi hic. Kasik agrilarim da var sanki adet olacakmisim gibi bazen batiyor böyle arada gelen mide bulantisi agzimda degisik tad ve mide yanmasi oluyor rahim de de agri var biraz yarinda adet tarihim fakat test yapmaya korkuyorum böyle belirtiler yasayip hamile olan var mi? Bazilari da bu ilac hamilelik belirtisi yapiyor diyor bu kadarini da yapar mi of beklemek çok yorucu

Selam canım. Ben adet tarihime 4 gün kala ogrenmistim. Test yapabilirsin. Varsa silik Dr olsa çıkacaktır.

Herkese merhaba 2 yildir sorun olmadigi halde cocugum olmuyor bu ay klomen ve catlatma ignesi vuruldum fakat adetime 5 gün kala gögüslerim de agri ve şişlik oldu adetim yaklaştikca göğüs agrisi çekerdim ama şişlik olmazdi hic. Kasik agrilarim da var sanki adet olacakmisim gibi bazen batiyor böyle arada gelen mide bulantisi agzimda degisik tad ve mide yanmasi oluyor rahim de de agri var biraz yarinda adet tarihim fakat test yapmaya korkuyorum böyle belirtiler yasayip hamile olan var mi? Bazilari da bu ilac hamilelik belirtisi yapiyor diyor bu kadarini da yapar mi of beklemek çok yorucu
merhaba , bende bundan 3 yıl önce senin gibi klomen ve çatlatma iğnesi kullandım adet günüme 1 gün kala test yaptım ve pozitif çıktı ama 1 gün sonra adet oldum, üzmek istemem ama klomen ve çatlatma iğnesinin içinde gebelik hormonu var olduğu için pozitif çıkmış olabilir dedi o zaman doktorum , sana tavsiyem adet günün geçsin sonra kan testi yaptır, inşallah hamilesindir :)

Back