- Konu Sahibi Sevdacicegi12
Tarih aralıklarını tam verir misin 1000 küsürde kese görünmesi lazım göründü mü?Hayır benimki 3 günde 2 katı arttı:/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarih aralıklarını tam verir misin 1000 küsürde kese görünmesi lazım göründü mü?Hayır benimki 3 günde 2 katı arttı:/
İnşallahhOda geçer inşallah.
Henüz kese için bakmadılar kese için 3000 olması lazım dedi.Tarih aralıklarını tam verir misin 1000 küsürde kese görünmesi lazım göründü mü?
Kızlar meraba hayırlı akşamlar ben adetime 6 gün kala hamilelik testi yaptım anında slik çizgi çıkdı hamilemiyim adetden önce testi silik çıkıp hamile olan varmı???İnşallah Hayırlı haberler alırsın balım
Mrba canım bende adetten 6 gün önce silik çizgiyle öğrenmiştim. Adet günü de test yap emin olKızlar meraba hayırlı akşamlar ben adetime 6 gün kala hamilelik testi yaptım anında slik çizgi çıkdı hamilemiyim adetden önce testi silik çıkıp hamile olan varmı???
Ya çok sağol abla ALLAH RAZII OLSUNMrba canım bende adetten 6 gün önce silik çizgiyle öğrenmiştim. Adet günü de test yap emin ol
Cümlemizden Keseyi görünce haber verYa çok sağol abla ALLAH RAZII OLSUN
1 ve 3 aralıkta 2 katına çıkmış artış güzel ama 1 günde 2 katına çıkmasına bişey diyemeyeceğim hakkında hayırlısı olsun ama baya yükselmiş umarım hayırlı bir gebeliğin olurHenüz kese için bakmadılar kese için 3000 olması lazım dedi.
1 aralık 680 saat: 12.30
3 aralık 842 saat: 08.15
4 aralık saat:08.30-1100 / 14.30- 1225
Tamam canlmCümlemizden Keseyi görünce haber ver
Henüz kese için bakmadılar kese için 3000 olması lazım dedi.
1 aralık 680 saat: 12.30
3 aralık 842 saat: 08.15
4 aralık saat:08.30-1100 / 14.30- 1225
Yok 2 katına cıkmadı ki yanlıs baktın heralde1 ve 3 aralıkta 2 katına çıkmış artış güzel ama 1 günde 2 katına çıkmasına bişey diyemeyeceğim hakkında hayırlısı olsun ama baya yükselmiş umarım hayırlı bir gebeliğin olur
Evet şimdi farkettim Benim 130 -151-227-bunlar 2 gün arayla oldu 5 gün sonra 784 oldu 1 gün sonra 991 oldu ve bebek düştü yarın mutlaka doktora gidin kimyasal gebelik olmaz umarımYok 2 katına cıkmadı ki yanlıs baktın heralde
Çok geçmiş olsun. Bende 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım ama sizin değerler baya yükselmiş benim 265ken doktorum kimyasal gebelik demişti. Allah isteyen herkese nasip etsin.Evet şimdi farkettim Benim 130 -151-227-bunlar 2 gün arayla oldu 5 gün sonra 784 oldu 1 gün sonra 991 oldu ve bebek düştü yarın mutlaka doktora gidin kimyasal gebelik olmaz umarım
malesef söylemedi kese 1000 küsürden sonra çıkabiliyor bazen dedi.. çok sağolun aminnn inşallah bir daha yaşatmasınÇok geçmiş olsun. Bende 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım ama sizin değerler baya yükselmiş benim 265ken doktorum kimyasal gebelik demişti. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Amin inşallah sağlıklı evlatlarımız olsun. İlk miydi sizin?malesef söylemedi kese 1000 küsürden sonra çıkabiliyor bazen dedi.. çok sağolun aminnn inşallah bir daha yaşatmasın
Aminnn inşallah Evet ilk gebeliğimdi..Amin inşallah sağlıklı evlatlarımız olsun. İlk miydi sizin?