• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim inş fakat doktorun söylediği korkuttu

1 aralık-saat 12.45 / 680
3 aralık-saat 08.15 / 842
4 aralık-saat 08.30 / 1100 saat 14.30 1225
Bende de kimyasal veya dış gebelik suphesi oldugunu söyledi doktorlar sizce nasıl :KK43:
Bence iyi değerler. Kimyasal gebelikte değer bu kadar yükselmez, dış gebelikte ise yükselip düşmesi sonra tekrar yükselmesi lazım bildiğim kadarıyla.

1 aralık-saat 12.45 / 680
3 aralık-saat 08.15 / 842
4 aralık-saat 08.30 / 1100 saat 14.30 1225
Bende de kimyasal veya dış gebelik suphesi oldugunu söyledi doktorlar sizce nasıl :KK43:
Bence beklemelisin canim kimyasal olmadigi kesin ama bu kadar yukselmiyor ve adetle sonuclaniyor adet olmadin demi henüz

Benimde doktorum ilk gebelikte dış gebelikten şüphelenmişti artışlarım çok değildi ama çok şükür kızım şu an 5 yaşında sabrla hayırlısı için dua edip bekleyin acele etmeyin

Bence iyi değerler. Kimyasal gebelikte değer bu kadar yükselmez, dış gebelikte ise yükselip düşmesi sonra tekrar yükselmesi lazım bildiğim kadarıyla.
Yarın kontrolum var hayırlısı olsun inşallah rabbim en iyisini bilir.. Allah isteyen herkese hayırlısıyla saglıkla nasip etsin inşallah..

Aa çok sevindim artışlarınız nasıldı peki
Artışlarımı hatırlamıyorum sayısal olarak ama şunu net hatırlıyorum, doktor artışların 2 kat olması gerektiğini söylemişti benim ki hep iki katın altında kalıyordu o yüzden hep şüphe ile takip etti 1 hafta sonra çok şükür kesede kendini gösterdi minik kuzum, darısı size inşallah sağlık haberlerini alın evladınızın

Kızlar Hayırlı cumalar,

adetim 6 gün gecikti

reglden 1 gün önce betam 42 cıktı doktor cok düüsük dedi sacma sapan konstu canımı sıktı.
3 gün sonra tekrar gittim 154 cıktı 2 gün sonra tekrar gittim aynı doktor sen kimyasalsın dedi kanıma bakmadan bile ama artıs güzel dediysem de :KK43:
niye öyle dedi 154 den sonra bir daha gitmedim canımı fena sıktı.

suan uygulamaya göre 4+4 üm sizce düsük mü gerci bir daha kan vermedm ama belki baya yükseldi
Bencede güzel geç döllenmede olmuş olabilir 5 üstü gebelik artıyor da değerin bence bi doktor değiştir sen en iyisi

Artışlarımı hatırlamıyorum sayısal olarak ama şunu net hatırlıyorum, doktor artışların 2 kat olması gerektiğini söylemişti benim ki hep iki katın altında kalıyordu o yüzden hep şüphe ile takip etti 1 hafta sonra çok şükür kesede kendini gösterdi minik kuzum, darısı size inşallah sağlık haberlerini alın evladınızın
Amin inşallah ♥️♥️

Merhaba maalesef artışım 1100 den 1782 olmuş.. doktor saglıksız dedi vajinal ultrasonda rahim içinde gebelik göründü fakat cok kücük saglıksız duruyor dedi..

Back
X