- Konu Sahibi Sevdacicegi12
Yine az yükselmiş balım doktor bişe söyledi mi151 di 227 olmuş sizce hala bi sıkıntı var mıdır?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine az yükselmiş balım doktor bişe söyledi mi151 di 227 olmuş sizce hala bi sıkıntı var mıdır?
151-227 arası normal yükseliş dedi haftaya gel suan kesen görünmez dediYine az yükselmiş balım doktor bişe söyledi mi
2 katı olması lazımdı 300 küsür felan ama doktor iyi dediyse sıkıntı yok o zaman balım151-227 arası normal yükseliş dedi haftaya gel suan kesen görünmez dedi
Bi umut bekliyorum.. her sonuca hazırım.. umarım sağlıkla ilerler ama en azından bebeğim olabiliyormuş bunu da düşünüyorum..2 katı olması lazımdı 300 küsür felan ama doktor iyi dediyse sıkıntı yok o zaman balım
İnşallah Hayırlı haberlerle gelirsin balım. Çok şükür Rabbim hayırlı evlat versin İnşallahBi umut bekliyorum.. her sonuca hazırım.. umarım sağlıkla ilerler ama en azından bebeğim olabiliyormuş bunu da düşünüyorum..
Pzt 227 ydi şimdi 784.. sabah hafif kahverengi akıntım geldi panik yapıp gittim ultrasonla muayene etti kesenin görünmediğini söyledi kan değerin yükselmiş mi dedi. Şimdi doktorumla konuştum değer gayet iyi yükselmis dedi. Aşırı kanaman ağrın olmazsa pzt gel alttan muayene edelim dedi. Değere bakacaklar yine yükselmeye devam ediyor mu yoksa düşücek mi diye.kahverengi akıntı normal mi?İnşallah Hayırlı haberlerle gelirsin balım. Çok şükür Rabbim hayırlı evlat versin İnşallah
Maşşallah sağlıkla ilerlesin inşallahh akıntın normal ama belinde ağrı felan olursa doktora söyle.Sağ salim kucağınıza alın inşallahhPzt 227 ydi şimdi 784.. sabah hafif kahverengi akıntım geldi panik yapıp gittim ultrasonla muayene etti kesenin görünmediğini söyledi kan değerin yükselmiş mi dedi. Şimdi doktorumla konuştum değer gayet iyi yükselmis dedi. Aşırı kanaman ağrın olmazsa pzt gel alttan muayene edelim dedi. Değere bakacaklar yine yükselmeye devam ediyor mu yoksa düşücek mi diye.kahverengi akıntı normal mi?
Merhaba benzer durumu bende yaşıyorum. Tup bebek transferimin 10. Gun kan verdim 35 cikti 12. Gun 43 14. Gun 73. 16. Gun ise 172 cikti. Dr banada kimyasal olabilir demisti ilk iki degere göre. Yumselise gecince haftaya cuma yekrar kan ver dedi. 1500 ve uzeri omasi gerekiomus. Insallah sizinki hibi olur benmde. Bu durumda kimyasal degil ama ilk degerler dusuk ciktigi icin kafa karistirici. Tup bebekte degerler daha mi farklı oluyor. Yoksa beta degeri herkesde aynimidir bu arada 2 embriyo 5. Gu transfer edildiPzt 227 ydi şimdi 784.. sabah hafif kahverengi akıntım geldi panik yapıp gittim ultrasonla muayene etti kesenin görünmediğini söyledi kan değerin yükselmiş mi dedi. Şimdi doktorumla konuştum değer gayet iyi yükselmis dedi. Aşırı kanaman ağrın olmazsa pzt gel alttan muayene edelim dedi. Değere bakacaklar yine yükselmeye devam ediyor mu yoksa düşücek mi diye.kahverengi akıntı normal mi?
Canım dün kanamam başladı kahverengi bugün kıpkırmızı oldu hastaneye geldim değerim 784 den 991 oldu ama kanamam hala devam ediyor. Ya düşük ya dış gebelik dendi sabaha kadar hastanede kalacağım serumlar takıldı umarım sizinki sağlıklı olurMerhaba benzer durumu bende yaşıyorum. Tup bebek transferimin 10. Gun kan verdim 35 cikti 12. Gun 43 14. Gun 73. 16. Gun ise 172 cikti. Dr banada kimyasal olabilir demisti ilk iki degere göre. Yumselise gecince haftaya cuma yekrar kan ver dedi. 1500 ve uzeri omasi gerekiomus. Insallah sizinki hibi olur benmde. Bu durumda kimyasal degil ama ilk degerler dusuk ciktigi icin kafa karistirici. Tup bebekte degerler daha mi farklı oluyor. Yoksa beta degeri herkesde aynimidir bu arada 2 embriyo 5. Gu transfer edildi
Gecmis olsun ;(Canım dün kanamam başladı kahverengi bugün kıpkırmızı oldu hastaneye geldim değerim 784 den 991 oldu ama kanamam hala devam ediyor. Ya düşük ya dış gebelik dendi sabaha kadar hastanede kalacağım serumlar takıldı umarım sizinki sağlıklı olur
Teşekkürler :))Gecmis olsun ;(
Sonuç ne cıktı. Bende sızle Aynı durumdayımYarın kan vereceğim salı günü sonuç çıkar dua edin lütfen sağlıklı olsun
Benim 1 aralık 680 3 aralık 840 4 aralık 1100. Acaba durum ne :/İnşallah Hayırlı haberlerle gelirsin balım. Çok şükür Rabbim hayırlı evlat versin İnşallah
Merhaba 2 günde 2 katına artmış sizinki ne güzel inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsınız ben düşük yaptım 1 hafta önceBenim 1 aralık 680 3 aralık 840 4 aralık 1100. Acaba durum ne :/
Maşallah Güzel ilerlemiş canım inşallah sağlıkla devam ederBenim 1 aralık 680 3 aralık 840 4 aralık 1100. Acaba durum ne :/
Daha iyi misin canım değerin 0 a düşmüş müMerhaba 2 günde 2 katına artmış sizinki ne güzel inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsınız ben düşük yaptım 1 hafta önce
Merhaba 2 günde 2 katına artmış sizinki ne güzel inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsınız ben düşük yaptım 1 hafta önce
Persembe 91di baktırmadım hala.. kanama dün kesildi ama hafiften ağrılar devam ediyorDaha iyi misin canım değerin 0 a düşmüş mü
Hayır benimki 3 günde 2 katı arttı:/Merhaba 2 günde 2 katına artmış sizinki ne güzel inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsınız ben düşük yaptım 1 hafta önce
Maalesef benim 3 günde 2 katı arttıMerhaba 2 günde 2 katına artmış sizinki ne güzel inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsınız ben düşük yaptım 1 hafta önce
Oda geçer inşallah.Persembe 91di baktırmadım hala.. kanama dün kesildi ama hafiften ağrılar devam ediyor