• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

Sevdacicegi12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18.11.2021 de beta hgc değerim 130 çıktı.
20.11.2021 de beta hcg değerim 151 e yükseldi.
Demirim çok düşük. Demirim düşük olduğu için bu yükseliş normal mi? Beta hcg de ki artış internete göre çok düşük.
Fikri olan var mı yardımcı olun değerim sonradan artar mı yeni bir gebelik mi?

18.11.2021 de beta hgc değerim 130 çıktı.
20.11.2021 de beta hcg değerim 151 e yükseldi.
Demirim çok düşük. Demirim düşük olduğu için bu yükseliş normal mi? Beta hcg de ki artış internete göre çok düşük.
Fikri olan var mı yardımcı olun değerim sonradan artar mı yeni bir gebelik mi?
Canım 5 ve üzeri hamilelik ama seninki 2 gün geçmesine rağmen neden o kadar az artmış anlayamadım. Doktorun sonuca bişe demedi mi

130 un altına düşerse gebelik bekleme dedi ama 151 e yükseldi. Demir ve kanım ciddi anlamda düşük bu etki eder mi bi kaç gün sonra değerin yükselme olanağı yok mu?
Demir ve kanın düşüklüğüyle ilişkisi var mı hiç bilmiyorum. 2 gün arayla 2 katı olması lazım senin çok az artmış. Yarın tekrar kan ver değerine baktır yavaş artıyorsa kimyasaldır

Demir ve kanın düşüklüğüyle ilişkisi var mı hiç bilmiyorum. 2 gün arayla 2 katı olması lazım senin çok az artmış. Yarın tekrar kan ver değerine baktır yavaş artıyorsa kimyasaldır
Yarın kan vereceğim salı günü sonuç çıkar dua edin lütfen sağlıklı olsun 🤲🏻

Eger ayni hastanede ve hemen hemen ayni saatlerde verdiyseniz tahlili ne yazik ki cok saglikli bir gebelik gibi gorunmuyor bu yasadiginiz
İlkini sağlık ocağında verdim 130 çıktı 2 gün sonra özel hastanede verdim 151. Çıktı.
Adet geçikmesinde 8. Güne giriyorum.
Mide bulantısı, yorgunluk,uyku hali,göğüslerde dolgunluk hassasiyet, sürekli tuvalete çıkma, geceleri acıkıp uyanma ve gazım var.

İlkini sağlık ocağında verdim 130 çıktı 2 gün sonra özel hastanede verdim 151. Çıktı.
Adet geçikmesinde 8. Güne giriyorum.
Mide bulantısı, yorgunluk,uyku hali,göğüslerde dolgunluk hassasiyet, sürekli tuvalete çıkma, geceleri acıkıp uyanma ve gazım var.
Farkli laboratuvarlarda bu kadar fatk oluyor mu bilmiyorum, umarim saglikla ilerler 🙏🏻

Belki de laboratuvar farkıdır Rabbimden ümit kesilmez ilk kanı verdiğiniz yerde aynı saatte verin ordan kontrol edin hayırlısı olsun hakkınızda hayırlı haberler alın inşallah

Back
X