• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ?

Merhaba kızlar adetime 4 gün var 7 gün önce birliktelik oldu erken hamilelik testi aldım ikinci çizgi belli belirsiz çıktı . Yumurtlama döneminde değildim beraberlik olduğunda . Kafam çok karışık yardımcı olur musunuz:)Eki Görüntüle 2859551
yumurtlama donemın olmadıgını nasıl bılıyorsun takıp mı edıyordun? testte cızgı ne kadar surede cıktı? hasssas testlerın kafası ıdrardakı enfeksıyondan bıle karıstıgından azcık cızgı cıkardıgını cok okudum ve yasadım da. cızgı ne grı ne pembe . garıp bı renk o yuzden testı yarından sonra tekrarlamanı onerırım . varsa koyulasacaktır. koyulasma gorursen de kan vermelısın. en kesın sonucu o verır cunku. ya da yarın da verebılırsın kan . ay boyu tek bırlıktelıkmıydı? sadece 1 gunse bıle 7dpo da cızgı alanı da gordum

yumurtlama donemın olmadıgını nasıl bılıyorsun takıp mı edıyordun? testte cızgı ne kadar surede cıktı? hasssas testlerın kafası ıdrardakı enfeksıyondan bıle karıstıgından azcık cızgı cıkardıgını cok okudum ve yasadım da. cızgı ne grı ne pembe . garıp bı renk o yuzden testı yarından sonra tekrarlamanı onerırım . varsa koyulasacaktır. koyulasma gorursen de kan vermelısın. en kesın sonucu o verır cunku. ya da yarın da verebılırsın kan . ay boyu tek bırlıktelıkmıydı? sadece 1 gunse bıle 7dpo da cızgı alanı da gordum
Merhaba evet Regl uygulamasından yumurtlama günümü takip ediyorum düzenli adet gördüğüm İçin . Tek birliktelik oldu korunmasız. Fazladan test almıştım zaten tekrar yapacağım 🙂

Back
X