• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

Deniz_Yigit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2019
6
0
36
29
Arkadaşlar merhaba. Geçen sene temmuz ayında tüp bebek yaptırdık. Olmadi. Bu ay çok farklı birşey yaşadım. Sat. 20 şubat. 7 martta yumurtlama günün uygulamanın gösterdiğine göre. Ve benim o günden sonra sol kasığımda yoğun bi ağrı oldu. Şiddetli bi şekilde 4-5 gün sürdü. Sonra azaldı. Adetine 5 gun kala erken gebelik testi yaptım. Tek çizgi cıktı. 😑 umudumu kesmeli miyim sizce ? Yaklaşık 1 haftadır görüş uçlarım acıyor. Kabizlik ve ara ara kasik batması devam ediyor. Böyle birşey yaşayan varsa bilgilendirebilir mii ??

Adet gününüzü bekleyip tekrar test yapın, hamilelik belirtileri adet belirtilerine benziyor. Stres yapıp psikolojik olarak belirti yaşamanızda olası bebek istediğiniz için.

Arkadaşlar merhaba. Geçen sene temmuz ayında tüp bebek yaptırdık. Olmadi. Bu ay çok farklı birşey yaşadım. Sat. 20 şubat. 7 martta yumurtlama günün uygulamanın gösterdiğine göre. Ve benim o günden sonra sol kasığımda yoğun bi ağrı oldu. Şiddetli bi şekilde 4-5 gün sürdü. Sonra azaldı. Adetine 5 gun kala erken gebelik testi yaptım. Tek çizgi cıktı. 😑 umudumu kesmeli miyim sizce ? Yaklaşık 1 haftadır görüş uçlarım acıyor. Kabizlik ve ara ara kasik batması devam ediyor. Böyle birşey yaşayan varsa bilgilendirebilir mii ??
Bu belirtilerden anlaşılmaz umutlan ya da kes diyemeyiz ama bu kadar erken belirti pek mümkün değil. Adet belirtilerine de benziyor. Yumurtlama döneminde ağrı olması da normal. Kist oluşmuş olabilir.

Back