• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

ykilincccccc

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2020
37
6
6
31
Merhaba ben 1,5 aylık evliyim eşimle adetimin son günü ilişkiye girdik ve içime boşaldı kanamam ilişkiden 2 gğn önce durmuştu sadece lekelenmeler vardı 3 gündür kasık bel ve bacak ağrısı çekiyorum ayakta duracak halim kalmıyo sizce hamile olabilir miyim deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🌸🌸

Hangisi oluyo o bildiğiniz ya da önerdiğiniz bi marka var mı kusura bakmayın hiç bilgim yok bi de bat a daha 10 gün var adet gününü bekledikten sonra mı yapayım
Laboquik marka test alın 10 gün sonra yapın yani adet gününüzde yapın daha var sabredelim bakalım inşallah gebelik vardır ama suan cıkmaz varsada anca adet gününde cıkar

Merhaba ben 1,5 aylık evliyim eşimle adetimin son günü ilişkiye girdik ve içime boşaldı kanamam ilişkiden 2 gğn önce durmuştu sadece lekelenmeler vardı 3 gündür kasık bel ve bacak ağrısı çekiyorum ayakta duracak halim kalmıyo sizce hamile olabilir miyim deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🌸🌸
Freely ve albi markası kaset test kullandım beni yanıltmadı alabilirsiniz isterseniz çünkü ben adete bir hafta vardı test yaptım çok çok silik de olsa çıktı doğruydu 🤗

Laboquik marka test alın 10 gün sonra yapın yani adet gününüzde yapın daha var sabredelim bakalım inşallah gebelik vardır ama suan cıkmaz varsada anca adet gününde cıkar
Son 3 gündür inanılmaz belim ağrıyo idrara çok sık çıkmaya başladım bacaklarımda ağrı karıncalanma oluyo ve sağ kasığım ağrıyo akıntım olmadı göğüslerimde de bi değişiklik hissetmedim yataktan çıkasım gelmiyo yumurtlama döneminin mi etkileri yoksa gebelik var mı merak ediyorum adetime de var daha dediğiniz gibi adet gününü beklemek en mantıklısı teşekkür ederim yanıtınız için 😊😊

Back