• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

melek annesi olmak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2020
10
0
1
25
Merhaba arkadaşlar benim adetime 5 gün var sağ göğsüm şişmiş ağrıyo meme ucum büyümüş Sırtım kasıklarıma ara ara sancılar giriyo adet sancısı gibi acaba hamilemiyim ayın 23 test yaptım negatif çıktı şuan lütfen yardımcı olurmusunuz sizce hamilemiyim

Tek göğüs şişmesi normal mi ağrıması hamilelik belirtilerinin arasında yer arıyo mu acaba
Ben genelde iki göğüs diye duydum ama genellemeler dışında her zaman istisnalarda vardır. Umarım sizinde hamileliktendir.İnsan heyecanlanıyor size hak veriyorum. Normalde adet olacağınız zamanki belirtileriniz var mı şu an ? Gerçi hamilelik belirtileride adet belirtileriyle aynı 😂 bat ı beklemekten başka çaremiz yok 🤦🏻‍♀️

Ben genelde iki göğüs diye duydum ama genellemeler dışında her zaman istisnalarda vardır. Umarım sizinde hamileliktendir.İnsan heyecanlanıyor size hak veriyorum. Normalde adet olacağınız zamanki belirtileriniz var mı şu an ? Gerçi hamilelik belirtileride adet belirtileriyle aynı 😂 bat ı beklemekten başka çaremiz yok 🤦🏻‍♀️
Beni bi yandan korkutuyor kısacası gösüm diyerinden farklı büyüdü ve Meme ucum baya büyüdü sızlıyo arada kasıklarım ağrıyo adet sancısı gibi bide afedersin ama gaz da var ve tuvalete de çıkıyorum büyük abdestime insan çok heycanlanıyo ya 🤦🏻‍♀️ Acaba kan testi mi yapsam pazartesi

Bence kan tahlili için adet gününüzü bekleyin belki geç döllenme olmuştur. Göğsünüzü de takip edin. Eğer allah korusun ama hamilelik vs olmazsa bir doktora görünürsünüz içiniz rahat eder😊

Adet günü geçmeden çok fazla belirti vermiyor vücut. Şu an psikolojik olarak etkileyor olabilirsinşz. Pzt kan verin çık
Bence kan tahlili için adet gününüzü bekleyin belki geç döllenme olmuştur. Göğsünüzü de takip edin. Eğer allah korusun ama hamilelik vs olmazsa bir doktora görünürsünüz içiniz rahat eder😊
ben en iyisi adet gününü beklim ama gösümün büyümesi ve şişikliği beni ürpertiyor

Arkadaşlar az önce int baktım ama şöyle bi yazıyla karşılaştım.
Göğüslerde oluşan hassasiyeti acıma hissi ve meme uçlarında büyüme hamileliğin gebelik belirtilerindendir. Adet öncesi göğüslerdeki şişkinliğe benzer fakat daha fazla hassasiyet ve gözle görülür şekilde meme ucunda renk değişimi de bu belirtiler arasında yer almaktadır.

Back