- 25 Aralık 2020
- 22
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi Papatyamdan
-
Yaa öyle mi dersinizBüyük ihtimal hamilesin hayirli olsun
Baya net çizgiYaa öyle mi dersinizinşallah öyledir çok istiyorum
Evet kan vermeyi düşünüyorum ama pazartesiyi nasıl beklicem sabırsızlanıyorumBaya net çizgipazartesi kan verirsin artık daha net olur:)
Tebrikler anne oluyorsunuzYaa öyle mi dersinizinşallah öyledir çok istiyorum
Silik sandığınız yer testin control çizgisi yalnız. Size lazım olan öteki çizgi oda patlıyor maşallah çocugun doğması gelmiş kaç gün geçti adetinizMerhaba hanımlar bu konuda birsürü gönderi var ama diğer gönderilerde kendi durumum gibi bı gönderi bulamadığım için yazmak istedim. Adetim gecikti bugün test yaptım ama silik çıktı yani diğer test örneklerine de baktım ama benimki biraz daha belirgin onlara göre ama yine de arada kaldım acaba hamile miyim
Evet oyduBebe time mi bu.
Testin üstünde kullanim kılavuzu var da orada diğer kısım diye gösterdi ondan emin olamadım bir de ilk yaptığımda sağ taraf renk verdi sonra diğer taraf o yüzden emin olamadımSilik sandığınız yer testin control çizgisi yalnız. Size lazım olan öteki çizgi oda patlıyor maşallah çocugun doğması gelmiş kaç gün geçti adetiniz
Birşey söyleyeceğim bu gebe gebe olmadığınız anlamına gelmez ama negatifti de pozitif gösteriyor bu test benimde basıma geldi forumdada bir cok yazı var bakabilirsiniz. Baska bir testle daha yapın yada kan verin garantileyin.Evet oydu
Yalnız bayanın testi çok koyu çıkmış bu durumda hata olacagını sanmıyorum ben sizinkide mi bu kadar koyu çıkmıştı?Birşey söyleyeceğim bu gebe gebe olmadığınız anlamına gelmez ama negatifti de pozitif gösteriyor bu test benimde basıma geldi forumdada bir cok yazı var bakabilirsiniz. Baska bir testle daha yapın yada kan verin garantileyin.
Emin ol bence gitsen keseyi görürsün nerdeyseTestin üstünde kullanim kılavuzu var da orada diğer kısım diye gösterdi ondan emin olamadım bir de ilk yaptığımda sağ taraf renk verdi sonra diğer taraf o yüzden emin olamadımadetim de hep aynı günde olmaz bir gün veya iki gün gecikir de sanırım bir hafta oldu son günümü de hatırlayamıyorum
Yaa evetDogru şimdi senin için zaman durur
Ay inşallah yaEmin ol bence gitsen keseyi görürsün nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?