• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

Birşey söyleyeceğim bu gebe gebe olmadığınız anlamına gelmez ama negatifti de pozitif gösteriyor bu test benimde basıma geldi forumdada bir cok yazı var bakabilirsiniz. Baska bir testle daha yapın yada kan verin garantileyin.
Bilmiyorum ki bunu ilk defa duydum

Hayır yok ama pazartesi kan testi vermeye gidicem mutlaka ☺️
Ben asla pazartesiye kadar bekleyemezdim hemen bu gece acile giderdim özelde :) Ya da yarın sabahtan. Özellerde bir saate sonucu veriyorlar hemen. Yasak falan hastanede sorun olmuyor polis durdurursa hamileyim sancım var acile gidiyorum dersiniz hayırlı olsun bu arada bu kadar koyu çizgiyi ben 5 haftalıkken falan görmüştüm yanılma payı olacağını sanmıyorum :)

E
Evet baya koyuydu regl bile gecikmemişti hemen kan vermeye koştum 1. 20 cıktı ınsallah hata yoktur tabiki
Hadi ya hadi silik milik olsa o bi sürü testte hata olabiliyoda. Hay allah konu sahibine de bi sürü umut verdik inşallah boşa çıkmaz ya🙈

Ben asla pazartesiye kadar bekleyemezdim hemen bu gece acile giderdim özelde :) Ya da yarın sabahtan. Özellerde bir saate sonucu veriyorlar hemen. Yasak falan hastanede sorun olmuyor polis durdurursa hamileyim sancım var acile gidiyorum dersiniz hayırlı olsun bu arada bu kadar koyu çizgiyi ben 5 haftalıkken falan görmüştüm yanılma payı olacağını sanmıyorum :)
Ya bende sabırsızlanıyorum ama bulunduğum yerde şuan büyük çaplı veya özel hastane pek bulunmuyor yoksa durur muyum 😂 sizden öğrenene kadar da bu çizgiyi çok açık olarak kabul etmiştim bir de buradaki fotoğrafları görene kadar tabi ki ☺️

Benim baya gecikti tam tarih de hatırlamıyorum ama asla bu kadar geciktigi olmamıştı
Tamam bu test yalancı pozitif gosteriyor ama gebeysende pozitif gostericek tabiki oyüzden gebesiniz dir bence ama ben söylemek istedim yine de kan verince bizede haber verirsinz

Tamam bu test yalancı pozitif gosteriyor ama gebeysende pozitif gostericek tabiki oyüzden gebesiniz dir bence ama ben söylemek istedim yine de kan verince bizede haber verirsinz
Ay inşallah öyledir sağolun bakalım kan testiyle de herşey belli olsun inşallah ☺️

Ya bende sabırsızlanıyorum ama bulunduğum yerde şuan büyük çaplı veya özel hastane pek bulunmuyor yoksa durur muyum 😂 sizden öğrenene kadar da bu çizgiyi çok açık olarak kabul etmiştim bir de buradaki fotoğrafları görene kadar tabi ki ☺️
Ben hamile olduğumu ilk öğrendiğimde çizgiyi görebilmek için gözlerimi kısarken kör oluyordum :) Bir arkadaşımız da söylemiş sendeki silik çizgi kontrol çizgisi yani testin doğru olup olmadığını belirten çizgi, hamile olduğunu gösteren o kıpkırmızı olan yanında T yazan çizgi :) Nerdeyse doğuracaksın yazan arkadaşlar haklı yani :)

Ben hamile olduğumu ilk öğrendiğimde çizgiyi görebilmek için gözlerimi kısarken kör oluyordum :) Bir arkadaşımız da söylemiş sendeki silik çizgi kontrol çizgisi yani testin doğru olup olmadığını belirten çizgi, hamile olduğunu gösteren o kıpkırmızı olan yanında T yazan çizgi :) Nerdeyse doğuracaksın yazan arkadaşlar haklı yani :)
Yaa bu kadar belli olduğunu düşünmüyodum🥰 benim testin üzerinde baktığım yer yanlismis demek ki 🤷

Yaa hanımlar bugün hastaneye gittim keseyi de gördüm kalp atışını da dinledim altı hafta üç günlükmüş çok duygusalim şuan 🥺 Sizlere de haber vereyim dedim 😍🥰

Yaa hanımlar bugün hastaneye gittim keseyi de gördüm kalp atışını da dinledim altı hafta üç günlükmüş çok duygusalim şuan 🥺 Sizlere de haber vereyim dedim 😍🥰
Abooo😍 Gözün aydın kuzum çok sevindim allahım bana ve isteyen herkese bir an önce nasip etsin inşallah 🙏🏻 Benim adetim 5 gün gecikti test yapmaya korkuyorum. 1. Günü test yapmıştım negatifti. Erken yaptım sanırım.. Sonrasında hiç yapmadım ama belirtilerim var sanki. Senin belirtiler nelerdi canım?

Back