• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

Ovagaribi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
198
239
53
Kızlar bugün transferimin 9.gunu evde idrar testi yaptım sizce hamilemiyim bakar mısınız

Eklentiler

• IMG-20200822-WA0010.webp
    IMG-20200822-WA0010.webp
    10 KB · Görüntüleme: 264
Kızlar bugün transferimin 9.gunu evde idrar testi yaptım sizce hamilemiyim bakar mısınız

Tebrikler 😍 hamilesiniz, sağlıkla tamamlayın inşallah.
Dün adetime dört gün kala test yaptım ve aynen bu şekilde ikinci çizgi silik çıktı. Hemen gidip kan verdim beta 41,5 çıktı.
Siz de ilk müsait zamanda kandan baktırın 😊

Tebrikler 😍 hamilesiniz, sağlıkla tamamlayın inşallah.
Dün adetime dört gün kala test yaptım ve aynen bu şekilde ikinci çizgi silik çıktı. Hemen gidip kan verdim beta 41,5 çıktı.
Siz de ilk müsait zamanda kandan baktırın 😊
Allah razı olsun inşallah bende bugün kan verecektim ama korktum negatif çıkarsa ilaclari kullanmak içimden gelmez diye sonuçta test günüme daha 3 gün var o yüzden idrar da baktım en azından negatif ciksada idrarda hemen belli olmayabilir şeklinde kendimi avutacaktim testte silik çıkınca pek emin olamadim yorumlarınız çok değerli bu yüzden mutlu oldum

Allah razı olsun inşallah bende bugün kan verecektim ama korktum negatif çıkarsa ilaclari kullanmak içimden gelmez diye sonuçta test günüme daha 3 gün var o yüzden idrar da baktım en azından negatif ciksada idrarda hemen belli olmayabilir şeklinde kendimi avutacaktim testte silik çıkınca pek emin olamadim yorumlarınız çok değerli bu yüzden mutlu oldum

Kan verince iyice emin olursunuz gebelik var bence :)
Allah sağlıkla tamamlayıp kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❣️

Back