• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaaaaaaaa :) pazartesiyi nasıl bekleyeceğim şimdi. Daha önce dış gebelik geçirdim. Yaklaşık 6 ay olacak olmuyordu bebegimiz. Hsg çekinmek için randevu almıştım 8 ine
Inşallah bu kez sağlıkla kucaginiza alırsınız:) son adet tarihiniz nedir?

Merhaba arkadaşlar gebelik testi yaptım adetim 1 gün gecikti dün olmam gerekiyordu. Yalnız sonuç resimdeki gibi cıktı sizce bu ne demek oluyor ? Ilk bebek olacak Allah nasip ederse
Ayyy maşallah❤hamilesin canım çizgi belli hayırlı olsun kuzum allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip ettsin😍😍

Pazartesi yaptıracağım çok teşekkür ederim. Ama benim hicbir belittim yok sadece yaklasik 16 gün önceden başlayan gogus agrisi . Bir de adet donemi onceso olsuan lekelenme yok

benim iki gebeliğimde de hiç lekelenme olmadı; hani şu yerleşme kanaması dedikleri. İki bebeğimi de sağlıkla aldın kucağıma çok şükür.

Herkes farklı geçiriyor o süreci. İlk gebeliğimde adet olmam gereken gün bel ağrım oldu. İkinci gebeliğimde kasık ağrım ve göğüs ağrım vardı. Daha test almadan çok iyi biliyordum hamile olduğumu 😊

hayırlısı.. umut vermiş gibi olmakta istemiyorum ama ben test yaptığımda çok daha silikti çizgi..

Biz de sizinle beklemedeyiz. İyi haberlerinizi bekliyoruz😊

benim iki gebeliğimde de hiç lekelenme olmadı; hani şu yerleşme kanaması dedikleri. İki bebeğimi de sağlıkla aldın kucağıma çok şükür.

Herkes farklı geçiriyor o süreci. İlk gebeliğimde adet olmam gereken gün bel ağrım oldu. İkinci gebeliğimde kasık ağrım ve göğüs ağrım vardı. Daha test almadan çok iyi biliyordum hamile olduğumu 😊

hayırlısı.. umut vermiş gibi olmakta istemiyorum ama ben test yaptığımda çok daha silikti çizgi..

Biz de sizinle beklemedeyiz. İyi haberlerinizi bekliyoruz😊
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun . Pazartesi haber veririm mutlaka

Merhaba arkadaşlar gebelik testi yaptım adetim 1 gün gecikti dün olmam gerekiyordu. Yalnız sonuç resimdeki gibi cıktı sizce bu ne demek oluyor ? Ilk bebek olacak Allah nasip ederse
Tebriklerrr anne oluyorsun demek🙏🏽🥰 maşallah sağlıkla ilerlesin canım🙏🏽🙏🏽

Back