- 4 Ocak 2020
- 73
- 34
- 38
- 32
- Konu Sahibi Ilknurmete
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif, hayırlı olsun :)Merhaba arkadaşlar gebelik testi yaptım adetim 1 gün gecikti dün olmam gerekiyordu. Yalnız sonuç resimdeki gibi cıktı sizce bu ne demek oluyor ? Ilk bebek olacak Allah nasip ederse
Ama silik çizgi?Pozitif, hayırlı olsun :)
Adetiniz 1 gün geçtiği için daha çok yeni bir gebelik ondan. Kan vererek değerinizi öğrenebilirsiniz.Ama silik çizgi?
Yaaaaaaaaaa :) pazartesiyi nasıl bekleyeceğim şimdi. Daha önce dış gebelik geçirdim. Yaklaşık 6 ay olacak olmuyordu bebegimiz. Hsg çekinmek için randevu almıştım 8 ineAdetiniz 1 gün geçtiği için daha çok yeni bir gebelik ondan. Kan vererek değerinizi öğrenebilirsiniz.
Ama hiç bir belirti yok sadece göğüslerim 16 17 gündür çok ağrıyor o kadar mide bulantısı vs yokYaaaaaaaaaa :) pazartesiyi nasıl bekleyeceğim şimdi. Daha önce dış gebelik geçirdim. Yaklaşık 6 ay olacak olmuyordu bebegimiz. Hsg çekinmek için randevu almıştım 8 ine
Pazartesi yaptıracağım çok teşekkür ederim. Ama benim hicbir belittim yok sadece yaklasik 16 gün önceden başlayan gogus agrisi . Bir de adet donemi onceso olsuan lekelenme yokBir gün gecikmesine rağmen çok belirgin çizgi. Siz yine de kan verin![]()
Inşallah hayırlısıyla kan vereceğimHamilesin tebrikler ♥
Benim de adetimin ilk günü böyle çıkmıştı kan verdim 2400 civarı çıktıInşallah hayırlısıyla kan vereceğim
Ooo :) bilmiyorum yanlış mi yaptım acaba testi . Ilk damla damlattim sonra bidaha damlattimBenim de adetimin ilk günü böyle çıkmıştı kan verdim 2400 civarı çıktı
Hamilesin cnm tebriklerMerhaba arkadaşlar gebelik testi yaptım adetim 1 gün gecikti dün olmam gerekiyordu. Yalnız sonuç resimdeki gibi cıktı sizce bu ne demek oluyor ? Ilk bebek olacak Allah nasip ederse
Belirtim yok aslında sadece yaklaşık 16 gündür göğüs ağrısı adet olacakmışım gibi ve regli öncesi olan lekelenmem olmadi. Midem bulantim vs yokHamilesin cnm tebriklerBelirtilerin neydi peki ?
3 damla yeterli oluyor benim ikinci kısma gelir gelmez kırmızı çizgi çıktı ama genelde 5 dk içinde çıkıyorOoo :) bilmiyorum yanlış mi yaptım acaba testi . Ilk damla damlattim sonra bidaha damlattim
En iyi sonuç pazartesi belli olur bakalım hayırlısı çok teşekkür ederim3 damla yeterli oluyor benim ikinci kısma gelir gelmez kırmızı çizgi çıktı ama genelde 5 dk içinde çıkıyor