Hamile miyim

Senayilmaz12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2020
52
6
1
28
Sevgilimle anal yolla bir ilişki yaşadık çıkarttıktan sonra kendine 31 çekti geliyordu ama durdurdum dedi boşalmadj sonra eline tükürdü sürdü bana ve tekrar soktu sonra ben banyodayken kendi kendine boşalmış hamile kalınır mı böyle lütfen cevaplayın

Düzgğnce cevap verseniz

Hanfendi regl döneminizi bekleyin. Eğer gününüz geçerse eczaneden test alın eğer çift çizgi çıkarsa gebesinizdir.

Zevk suyundan bile hamile kalınıyor. O yüzden kalmanız mümkün değil diyemeyiz. Yani olasılık var.

Son pişmanlık fayda vermez malesef

Ciddi misiniz lütfen cevap verin
Erkek arkadaşının boşaldığı klozete oturup hamile kalanlar var. BANA SOKTU ne demek! Kadınsınız yahu. Düşürmeyin kendinizi bu durumlara. Bi tarafta Allahım nolur kucağımı boş bırakma diyenler Bi tarafta da sizin gibi 5 dk lık zevk yaşayıp Allahım nolur verme diyenler... ALLAHIM NOLUR BÖYLELERİNE ASLA AMA ASLA VERME!

Yüzde 99 diyorsunuz ama

Konuyu okurken bende aynını düşündüm canım nasıl bir anlatış gerçekten..

Allah bilir yaşı da küçüktür

Konuyu okurken bende aynını düşündüm canım nasıl bir anlatış gerçekten..

Allah bilir yaşı da küçüktür
Valla annemin bi lafı var yumuşatarak söyleyim "her naneyi yerken yaşın küçük değil de bana gelince mi çocuklaşıyorsun" diye. Gerçekten her adet oluşumda ağladım bebek düşündüğüm dönemlerde. Böyle insanların bu güzel olayı anneliği hamileliği oyuncağa çevirmelerinden iğreniyorum. Başlığı tıklıyorum inşallah bi kişiye hamilelik müjdesi veririm diye açıp bakıyorum nolur olmasın nolur olmasın diyen tipler. Bi bitsinler artık gerçekten

valla çok üzülüyorum yazık cok yazık
Gülüyorum ha vallaha yumurtlamayı takip ediyoruz yok belirtileri takip ediyoruz yok clife yiyoruz her belirtiye test yapıyoruz. Böyleleri gelip bide hamile miyim diyor git önce o sevgilinin helâli ol nikahına alsın seni ondan sonra gel hamile miyim diye sor utanmıyorsun bide

Aynen öyle bizde bi senedir uğraşıyoruz ve her ay umıtla bekliyorum dediğin gibi umutla giriyorum böyle konulara ama malesef Allah iyi etsin ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…