- 2 Ocak 2020
- 52
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi Senayilmaz12
-
Ciddi misiniz lütfen cevap verinBoşalmaya çalışırken sokmuş %90 ihtimal kalınır. Geçmiş olsun. Tükürük spermin yolunu daha da hızlandırmış olabilir.
Bakın gerçekten çok pişman oldum ama aklımda kuruyırum yalvarıyorum dalga geçmeyinBence kesin hamile kalmışsınızdır %99 ihtimal
Düzgğnce cevap versenizBence kesin hamile kalmışsınızdır %99 ihtimal
Düzgğnce cevap verseniz
Erkek arkadaşının boşaldığı klozete oturup hamile kalanlar var. BANA SOKTU ne demek! Kadınsınız yahu. Düşürmeyin kendinizi bu durumlara. Bi tarafta Allahım nolur kucağımı boş bırakma diyenler Bi tarafta da sizin gibi 5 dk lık zevk yaşayıp Allahım nolur verme diyenler... ALLAHIM NOLUR BÖYLELERİNE ASLA AMA ASLA VERME!Ciddi misiniz lütfen cevap verin
Yüzde 99 diyorsunuz amaHanfendi regl döneminizi bekleyin. Eğer gününüz geçerse eczaneden test alın eğer çift çizgi çıkarsa gebesinizdir.
Zevk suyundan bile hamile kalınıyor. O yüzden kalmanız mümkün değil diyemeyiz. Yani olasılık var.
Son pişmanlık fayda vermez malesef
Erkek arkadaşının boşaldığı klozete oturup hamile kalanlar var. BANA SOKTU ne demek! Kadınsınız yahu. Düşürmeyin kendinizi bu durumlara. Bi tarafta Allahım nolur kucağımı boş bırakma diyenler Bi tarafta da sizin gibi 5 dk lık zevk yaşayıp Allahım nolur verme diyenler... ALLAHIM NOLUR BÖYLELERİNE ASLA AMA ASLA VERME!
Yüzde 99 diyorsunuz ama
Biz ne kadar ugrasiyoruz kuzum bide biz kocamızın helaliyiz böyleleri herseyi hak ediyor vallaanlatış şeklin bile iğrenç
inşallah gebesindir
zaten bu sekıldede kalınır
valla çok üzülüyorum yazık cok yazıkBiz ne kadar ugrasiyoruz kuzum bide biz kocamızın helaliyiz böyleleri herseyi hak ediyor valla
versinnn benceeeKonuyu açan kişi eğer erkeksen Allah belanı versin mi?
Valla annemin bi lafı var yumuşatarak söyleyim "her naneyi yerken yaşın küçük değil de bana gelince mi çocuklaşıyorsun" diye. Gerçekten her adet oluşumda ağladım bebek düşündüğüm dönemlerde. Böyle insanların bu güzel olayı anneliği hamileliği oyuncağa çevirmelerinden iğreniyorum. Başlığı tıklıyorum inşallah bi kişiye hamilelik müjdesi veririm diye açıp bakıyorum nolur olmasın nolur olmasın diyen tipler. Bi bitsinler artık gerçektenKonuyu okurken bende aynını düşündüm canımnasıl bir anlatış gerçekten..
Allah bilir yaşı da küçüktür
Gülüyorum ha vallahavalla çok üzülüyorum yazık cok yazık
Valla annemin bi lafı var yumuşatarak söyleyim "her naneyi yerken yaşın küçük değil de bana gelince mi çocuklaşıyorsun" diye. Gerçekten her adet oluşumda ağladım bebek düşündüğüm dönemlerde. Böyle insanların bu güzel olayı anneliği hamileliği oyuncağa çevirmelerinden iğreniyorum. Başlığı tıklıyorum inşallah bi kişiye hamilelik müjdesi veririm diye açıp bakıyorum nolur olmasın nolur olmasın diyen tipler. Bi bitsinler artık gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?