• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

Aynen öyle bizde bi senedir uğraşıyoruz ve her ay umıtla bekliyorum dediğin gibi umutla giriyorum böyle konulara 😊 ama malesef Allah iyi etsin ne diyelim
Rabbim tez zamanda versin sana meleğini inşallah. BÖYLELERİNE inşallah hamile kalmışsındır diyeceğim ama yazık o günahsız sabiye acırım. 3 gündür vay sevgilim belime boşaldı vay su içtim testi etkiler mi diye konu açıp duruyor. Git hastaneye gebelik var mı diye test yaptır yaptıramazsın demi? Yaptıramıyorsan buradakiler sana cevap vermek zorundaymış gibi efelenmeyeceksin. 😂

İğrençsin. Gerçeksen iğrençsin. Fake isen milyon kez iğrençsin. Allah akıl fikir versin.

Sevgilimle anal yolla bir ilişki yaşadık çıkarttıktan sonra kendine 31 çekti geliyordu ama durdurdum dedi boşalmadj sonra eline tükürdü sürdü bana ve tekrar soktu sonra ben banyodayken kendi kendine boşalmış hamile kalınır mı böyle lütfen cevaplayın
İlla hamile kalacaksın diye birşey yok. Herkes ilk ilişkide hamile kalacak diye birşey de yok. Eşimle 9 aydır istiyoruz olmuyor bizim de

Valla annemin bi lafı var yumuşatarak söyleyim "her naneyi yerken yaşın küçük değil de bana gelince mi çocuklaşıyorsun" diye. Gerçekten her adet oluşumda ağladım bebek düşündüğüm dönemlerde. Böyle insanların bu güzel olayı anneliği hamileliği oyuncağa çevirmelerinden iğreniyorum. Başlığı tıklıyorum inşallah bi kişiye hamilelik müjdesi veririm diye açıp bakıyorum nolur olmasın nolur olmasın diyen tipler. Bi bitsinler artık gerçekten
Bende her adet oluşumda intihar etmek istiyorum. 9 aydır bekliyoruz olmuyor 😭 böylelerinin oluyor bizim olmuyor. Pazartesi regli günüm. Ama içimde hiç his kalmadı. Yine olmicak biliyorum. Yine adet olucam 😭

Her ne olursa olsun bi kişiye böyle cevaplar verme lüksünüz yok evet cok günah asla ama asla yapılmaması gereken bişey ama verdiğiniz cevaplarla siz zaten kötülük ediyosunuz bunca şeyi yazıp zaten yanlış yapmış birini kötülükle iterseniz hepimiz burda hala bişeyler olsun diye bekleriz kalp insan ne kadar yanlış ve kötü dahi olsa kırılan kalplerde Allah vardır anne olmak istiyorsunuz ve bu kadar kin ve öfke dolu konuşuyorsunuz yapmayın hanımlar

Back