- 18 Aralık 2019
- 18
- 8
- 1
- 26
- Konu Sahibi Meltem Nur
-
Sonuç 2 çıktıysa bu düşündürücüMerhaba ben 1.5 aylık evliyim adetim 4 gün gecikti fakat bu 4 gün boyunca belimde karnımda kasıklarımda kramp gibi ağrılar oldu göğüsüm aşırı hassas 4.günun akşamında kanamam oldu ama 4 5 damla kadar. Geceden sabaha kadar ise ped tertemizdi normalinden daha açık renkte. Normalde benim kanamam çok fazla olurdu ve sadece ilk gün sancım olurdu öncesi ve sonrası olmazdı. 3 hafta önce beta testi yaptırdım sonuç 2 çıkmıştı. Aklım çok karıştı lütfen bilgi sahibi olanlar beni bilgilendirir mi?
Tam emin olamıyorum kendimi de üzmek istemiyorum acaba bu gördüğüm regl üstüne görme gibi birşey olabilir miSonuç 2 çıktıysa bu düşündürücüpeki test yapmaya ne dersiniz
Oladabiliiiiir olmayadabilir test yapmadan kimse emin olamaz cnmTam emin olamıyorum kendimi de üzmek istemiyorum acaba bu gördüğüm regl üstüne görme gibi birşey olabilir mi
3 hafta önce test yaptırdığım zaman mide bulantım ve nadirde olsa baş donmem vardi suan o belirtilerim yok ama kafam çok karışıkbencede bir test yapın bence hamılesınız
benim hiç mide bulantım olmadı bas donmemde cok cok hafıf sabhaları oldu ılla hemen olacak dıye bırsey yok kı :) bebek olustugu zaman olur3 hafta önce test yaptırdığım zaman mide bulantım ve nadirde olsa baş donmem vardi suan o belirtilerim yok ama kafam çok karışık
Elbette olla olacak diye birşey yok ama bu konularda acemi olunca neyin nasıl olduğunu Tam anlayamıyorumbenım 9 ay ne midem bulandı ne başım döndü
hatta birgün annem sen nezaman kusacan artık demişti düşün ,
illa olacak diye düşünme ama bence hamılesın allah bilir
Adetinin 1 gün de olsa gecikmesini bekle tam sonuç alırsınKızlar merhabalar bende 1.5 yıldır gebelik bekliyorum adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 4 gün var belli olurmu hemen
Sonuç nedir merak ettimmKızlar merhabalar bende 1.5 yıldır gebelik bekliyorum adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 4 gün var belli olurmu hemen
Sende durumlar ne pekiSonuç nedir merak ettimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?