Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik testi gibi idrarla yapılıyormus ama sabah ilk idrarla değil saat 12 gibi biraz beklemiş bir idrarla yapılacakmış

çok sevişken bir çiftseniz gün aşırı deneyin.
ama her gün değil spermlerin kalitesi düşer. aralık ayının 10’u gibi hala adet olmazsanız test yapın en garantisi bu
13 aralık sonraki regl tarihim beklenen. Çok sevişken diiliz ya bekleyebiliriz .

Bacım senin daha yumurtlaman olmamıştırki 3 kere denemişsin 40 gün döngüye göre yumurtlaman adetinin 20-26 günleri arasında oluyodur muhtemelen 2 gün daha sarksa 27-28'de bile olabilir sen o günlere yoğunlaş bence ama yumurtlama dönemi her ay değişebilir ovulasyon testi kullansan tespit etmiş olursun

Merhabalar 1 yildir evliyim 3 gundur adetim gecikti idrarimda koku ve karinda sislik var ayriyetende gaz var ozur dileyerek sizlere soyliyorum sizce hamilemiyim ???

Merhabalar 1 yildir evliyim 3 gundur adetim gecikti idrarimda koku ve karinda sislik var ayriyetende gaz var ozur dileyerek sizlere soyliyorum sizce hamilemiyim ???
Olabilirsinizde olmayabilirsinizde bunu en iyi test yaparak anlarsınız arkadasımın 8 gün gecikti ama hamile değilmiş yada gecikmeden bile öğrenenler var en iyisi siz bir test alın sabah ilk idrarla yapın

Ya geçen ayda tam yumurtlama döneminde denedik üstüne adet oldum diye test yapmadım ama 1 kerelik bi denemeydi acaba diye aklımı oda karıştırıyor aslına bakarsanız

Ya geçen ayda tam yumurtlama döneminde denedik üstüne adet oldum diye test yapmadım ama 1 kerelik bi denemeydi acaba diye aklımı oda karıştırıyor aslına bakarsanız
Adet olduysan aklın karışmasın yerleşme kanaması dedikleri az miktarda pembe oluyormuş normal adet kadar sürmüyor dediğim gibi siz 20 30 arası 2 güne bir deneyin aralığın adetim 40 günde bir diyosun 4 kasımda olduysan 14 aralıkta olursun o tarihide bekle hala olmadıysan testini yap o his bendede oluyor korundugumuz halde hadi taştıysa aradan kaçtıysa adet oldum ama ya hamileysem diye ama üstüne diğer ay tekrar adet oluyorum yani adet olduysan şüphelenme yola devam çalışmalara devam

Olabilirsinizde olmayabilirsinizde bunu en iyi test yaparak anlarsınız arkadasımın 8 gün gecikti ama hamile değilmiş yada gecikmeden bile öğrenenler var en iyisi siz bir test alın sabah ilk idrarla yapın
Tesekur ediyorum
6 gun gecti korkuyorum aslinda test yapmaya sonucta negatif cikma riskide var

ya ben 10 gun oldu hala adet olmadim adet duzensizligim var gecen aylardanda bildigim gibi . Sizce test yapmak icin erkenmidir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…