- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
Bu ayrıntıyı Bi ben mi gördüm diyodm Adetliyken yapmamışlardır herhaldeBence 10 kasımda adeti bitti çünkü adetliyken yapmış olurlar öteki türlü
Gebelik testi gibi idrarla yapılıyormus ama sabah ilk idrarla değil saat 12 gibi biraz beklemiş bir idrarla yapılacakmışTamamdir internet üzerinden araştırıp siparis geçiyorum hemen bende emin olamadim baktim aslinda ama nasil yapılır onu bilmiyordum yani ovulasyon hangi gün nasil anlaşılıyor diye çift çizgi görmem gerekiyormus sayenizde bunu da öğrenmiş oldum tesekkurler
Bende gördüm tarih konularında çok detaycıyımdırBu ayrıntıyı Bi ben mi gördüm diyodm Adetliyken yapmamışlardır herhalde
Biran yüreğime iniyordu olayı çok yanlış anlamışlar diyeBende gördüm tarih konularında çok detaycıyımdır
13 aralık sonraki regl tarihim beklenen. Çok sevişken diiliz ya bekleyebiliriz .çok sevişken bir çiftseniz gün aşırı deneyin.
ama her gün değil spermlerin kalitesi düşer. aralık ayının 10’u gibi hala adet olmazsanız test yapın en garantisi bu
4 10 kasım aralığında adetliydim ben arkadaşlar sakinBiran yüreğime iniyordu olayı çok yanlış anlamışlar diye
Şimdi oldu canm bat yazmışsın ya korktuk4 10 kasım aralığında adetliydim ben arkadaşlar sakin
Bende öyle düşünmüştüm zaten canım 10 kasım bitiş tarihidir diye4 10 kasım aralığında adetliydim ben arkadaşlar sakin
Olabilirsinizde olmayabilirsinizde bunu en iyi test yaparak anlarsınız arkadasımın 8 gün gecikti ama hamile değilmiş yada gecikmeden bile öğrenenler var en iyisi siz bir test alın sabah ilk idrarla yapınMerhabalar 1 yildir evliyim 3 gundur adetim gecikti idrarimda koku ve karinda sislik var ayriyetende gaz var ozur dileyerek sizlere soyliyorum sizce hamilemiyim ???
Çok ıyiymis gercekten ben bulamadım yaN11 den 30lu olanını sipariş ettim ben 30 ovulasyon testi 1 erken gebelik 2 de gebelik testi hepsi 30 liraya kargo da ücretsiz ve saat 4 buçukta sipariş ettim 6da kargoya verildi diye mesaj geldi
Bat başlangıcı mi allahım hiç birseyi bilmiyorum kac fırın ekmek yicemmm ya benBende öyle düşünmüştüm zaten canım 10 kasım bitiş tarihidir diye
Ya geçen ayda tam yumurtlama döneminde denedik üstüne adet oldum diye test yapmadım ama 1 kerelik bi denemeydi acaba diye aklımı oda karıştırıyor aslına bakarsanızBacım senin daha yumurtlaman olmamıştırki 3 kere denemişsin 40 gün döngüye göre yumurtlaman adetinin 20-26 günleri arasında oluyodur muhtemelen 2 gün daha sarksa 27-28'de bile olabilir sen o günlere yoğunlaş bence ama yumurtlama dönemi her ay değişebilir ovulasyon testi kullansan tespit etmiş olursun
Beklenen adet tarihiymiş canım bende burda öğrendimBat başlangıcı mi allahım hiç birseyi bilmiyorum kac fırın ekmek yicemmm ya ben
Adet olduysan aklın karışmasın yerleşme kanaması dedikleri az miktarda pembe oluyormuş normal adet kadar sürmüyor dediğim gibi siz 20 30 arası 2 güne bir deneyin aralığın adetim 40 günde bir diyosun 4 kasımda olduysan 14 aralıkta olursun o tarihide bekle hala olmadıysan testini yap o his bendede oluyor korundugumuz halde hadi taştıysa aradan kaçtıysa adet oldum ama ya hamileysem diye ama üstüne diğer ay tekrar adet oluyorum yani adet olduysan şüphelenme yola devam çalışmalara devamYa geçen ayda tam yumurtlama döneminde denedik üstüne adet oldum diye test yapmadım ama 1 kerelik bi denemeydi acaba diye aklımı oda karıştırıyor aslına bakarsanız
Olabilirsinizde olmayabilirsinizde bunu en iyi test yaparak anlarsınız arkadasımın 8 gün gecikti ama hamile değilmiş yada gecikmeden bile öğrenenler var en iyisi siz bir test alın sabah ilk idrarla yapın
Tesekur ediyorumOlabilirsinizde olmayabilirsinizde bunu en iyi test yaparak anlarsınız arkadasımın 8 gün gecikti ama hamile değilmiş yada gecikmeden bile öğrenenler var en iyisi siz bir test alın sabah ilk idrarla yapın
6 gun gecti korkuyorum aslinda test yapmaya sonucta negatif cikma riskide varOlabilirsinizde olmayabilirsinizde bunu en iyi test yaparak anlarsınız arkadasımın 8 gün gecikti ama hamile değilmiş yada gecikmeden bile öğrenenler var en iyisi siz bir test alın sabah ilk idrarla yapın
Bir deneyin belkide pozitif çıkacak eğer adetiniz düzenliyse zaten baya gecikmiş oluyor ama düzensizse işte o zaman sıkıntı negatifte çıkabilirTesekur ediyorum
6 gun gecti korkuyorum aslinda test yapmaya sonucta negatif cikma riskide var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?