Bende hamilelik yaşamadım ama burdaki gönderileri çok fazla okudum yumurtlama gününüzde yapmamışsınız galiba adet başlangıcından itibaren 14 gün sonra yumurtlama diyorlar siz 40 günde bir oldugunuz için bu süre farklı olabilir ama büyük ihtimalle adet biter bitmez değildir size önerim ovulasyon testi alın yumurtlama gününüzü bulun ve o günlerde beraber olunIşte erken mi geç mi bende nasil olur pek bilmediğimden doğrusunu öğrenmek istedim
Kasıklardaki agrı yumurtlama olduğu için olabilirMerhaba kızlar
Son adet tarihim 10 kasım 12 13 15 kasımda birleşme oldu . 40 günde bir adet düzenim. Ne zaman kan testi verirsem belli olur?
Son iki gündür karnım kasıgım da ağrı var ayrıca cok sık idrara cikar oldum suphelendim ama cok erken gibi geldi. Size sormak istedim nasil ilerliyor süresi vs ilk deneyisimiz mazur görün tecrubesizligimi..
Bence 10 kasımda adeti bitti çünkü adetliyken yapmış olurlar öteki türlüben 7 kasımda regl oldum
haftaya yumurtlarım herhalde
sizinki çok çok erken değil mi
kaldı ki yumurtladıktan 15 gün sonra bile hemen çıkmayabiliyor
Takvim uygulamasında 24 kasım yumurtlama günü yazıyor benimde.Kasıklardaki agrı yumurtlama olduğu için olabilir
Çok mantıklı hemen siparis edeyim madem ben :)Bende hamilelik yaşamadım ama burdaki gönderileri çok fazla okudum yumurtlama gününüzde yapmamışsınız galiba adet başlangıcından itibaren 14 gün sonra yumurtlama diyorlar siz 40 günde bir oldugunuz için bu süre farklı olabilir ama büyük ihtimalle adet biter bitmez değildir size önerim ovulasyon testi alın yumurtlama gününüzü bulun ve o günlerde beraber olun
Bilemedim ki öyle mi ya boşa telaş ettim anlaşılanben 7 kasımda regl oldum
haftaya yumurtlarım herhalde
sizinki çok çok erken değil mi
kaldı ki yumurtladıktan 15 gün sonra bile hemen çıkmayabiliyor
20 28 arası süreçte beraber olun bence yumurtlamaya denk gelmesi açısından çünkü direk o gün olmayabilir her kadının vücudu farklı çünküTakvim uygulamasında 24 kasım yumurtlama günü yazıyor benimde.
Aynen adet bittikten sonra olduBence 10 kasımda adeti bitti çünkü adetliyken yapmış olurlar öteki türlü
Ben Sipariş ettim luboquick in varmış sitede yorumları var bakarsanız yumurtlama olduğu gün çift çizgi çıkıyor testte o gün ve sonraki günü değerlendirinÇok mantıklı hemen siparis edeyim madem ben :)
Tavsiyenizi uygulayacağım tesekkur ederim20 28 arası süreçte beraber olun bence yumurtlamaya denk gelmesi açısından çünkü direk o gün olmayabilir her kadının vücudu farklı çünkü
çok sevişken bir çiftseniz gün aşırı deneyin.Bilemedim ki öyle mi ya boşa telaş ettim anlaşılan
Rica ederim bende bu konuda tecrübeli değilim ama çok fazla yorum okudum burada sanki 4 5 tane doğurmuşum gibi yorum yapıyorumTavsiyenizi uygulayacağım tesekkur ederim
Tamamdir internet üzerinden araştırıp siparis geçiyorum hemen bende emin olamadim baktim aslinda ama nasil yapılır onu bilmiyordum yani ovulasyon hangi gün nasil anlaşılıyor diye çift çizgi görmem gerekiyormus sayenizde bunu da öğrenmiş oldum tesekkurlerBen Sipariş ettim luboquick in varmış sitede yorumları var bakarsanız yumurtlama olduğu gün çift çizgi çıkıyor testte o gün ve sonraki günü değerlendirin
N11 den 30lu olanını sipariş ettim ben 30 ovulasyon testi 1 erken gebelik 2 de gebelik testi hepsi 30 liraya kargo da ücretsiz ve saat 4 buçukta sipariş ettim 6da kargoya verildi diye mesaj geldiTamamdir internet üzerinden araştırıp siparis geçiyorum hemen bende emin olamadim baktim aslinda ama nasil yapılır onu bilmiyordum yani ovulasyon hangi gün nasil anlaşılıyor diye çift çizgi görmem gerekiyormus sayenizde bunu da öğrenmiş oldum tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?