• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bayanlar benim adetim 13 gun gecti hala adet olmadim ve dun teat yaptim 0.100 cikti sizce bu yukselirmi veya hamile olma olasiligim var mi acaba ??

Merhaba bayanlar benim adetim 13 gun gecti hala adet olmadim ve dun teat yaptim 0.100 cikti sizce bu yukselirmi veya hamile olma olasiligim var mi acaba ??
13 gün gecikmede hamile olsanız çıkardı bencekan değerinde sizi üzmek istemem ama yok gibi arkadaşımda 10 gün gecikti kanda cıkmadı sonra adet oldu onunda düzensiz polistik over li o

Gecen ayda 15 gun adet olmadim 1.20 cikti acaba simdi neden 0.100 cikti anlamadm

Merhaba kızlar
Son adet tarihim 10 kasım 12 13 15 kasımda birleşme oldu . 40 günde bir adet düzenim. Ne zaman kan testi verirsem belli olur?
Son iki gündür karnım kasıgım da ağrı var ayrıca cok sık idrara cikar oldum suphelendim ama cok erken gibi geldi. Size sormak istedim nasil ilerliyor süresi vs ilk deneyisimiz mazur görün tecrubesizligimi..
Canım senin 40 gün sürdüğü.için herkesten farklıdır dr belirleyebilirisn yumurtlama gününü şu ana senin için çok erken sen yumurtlama zamanında akıntı çok oluyor ve kasık ağrın olabiliyor. İki hafta beklemen senin için en iyisi İnşAllah iyi haberler alırısn

Canım maalesef değilsiniz. O kadar geçikmede betanın binlerde olması lazım. Siz adet gecikmesinden dolayı dr çıktınız mı. Çünkü çok fazla geçikiyor sizn ki polistik o ver vaya başka bir rahatsızlığınız var ki geç oluyor

Canım maalesef değilsiniz. O kadar geçikmede betanın binlerde olması lazım. Siz adet gecikmesinden dolayı dr çıktınız mı. Çünkü çok fazla geçikiyor sizn ki polistik o ver vaya başka bir rahatsızlığınız var ki geç oluyor
Yani bu kotu biseymi acaba ??

Kızlar hamileyim 3 haftalık 😍
Maşallah gözünüz aydın :KK200: Pek bir belirtiniz yoktu aslında şüphelenmek için değil mi? Bende 3 haftalıkken öğrendim, hala keseyi göremedim.Sağlıklı mı? normal bir gebelik mi? vs vs... erken öğrenmek de sıkıntı :rolleyes:

Maşallah gözünüz aydın :KK200: Pek bir belirtiniz yoktu aslında şüphelenmek için değil mi? Bende 3 haftalıkken öğrendim, hala keseyi göremedim.Sağlıklı mı? normal bir gebelik mi? vs vs... erken öğrenmek de sıkıntı :rolleyes:
Evet kasik ağrısı batma yaşıyordum bel ağrısı vardı sonrasında devam etti ağrılar ve koku hassasiyeti çok tuvalete çıkma oldu hala oluyor 😊 bir de geğirme oldu bende
Yarın akşam bhcg vericem haftaya keseye bakalim dedi doktorum hayırlısı olsun bakalim gelsin minik mucizemiz ❤

Back