Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pastirma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2019
170
335
33
36
Merhaba arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım bir çok konuyu okudum ama kafamda benim de soru işaretleri var sizlerle paylaşmak istedim. 31 yaşındayım ve 2,5 senedir evliyiz ve artık bir bebeğimiz olsun istiyoruz.
Öncelikle reglim çok düzenli değil 26 yada 32 günde bir oluyorum.
Telefonda bir uygulama kullanarak ovulasyon günü mü takip etmeye başladım ve ekim 12-16 arası son reglim.
28 ekim yumurtlama olarak gösteriyordu. 28 Ekim de 1 kere 31 ekimde 2 kere değerlendirdik. Ortalama regli olmam gereken zaman 10kasım gibi görünüyor. Sabah ilk idrarla test yaptım ve negatifti.
Belirtilerim de reglime 1,2 gün kala başlar ama 10 gündür regli olacak gibi belirtilerim var.
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın Acaba hamile olabilir miyim

Bu arada eklemeyi unutmuşum ilişki sonrası 1 hafta yoğun akıntım oldu beyaz ve çok 2 gündür de yine akıntı var regli olacakmışım gibi hissediyorum ama olmadım göğüslerim hassaslaştı belim devamlı ağrıyor ama koku hasaasiyeti yada bulanmam yok. Kasıklarımdada batmalar oluyor Umarım beni görürsünüz

Daha ilk ayiniz anladigim kadariyla. O telefon uygulamalari her zaman dogru olmuyor.
Belirtiler hamilelikte olabilir , hamile kalmak istediginiz icin psikolojikte olabilir. Adet olmassaniz testi tekrarlayin.
En kisa zamanda nasip olsun insallah

Evet ilk ayımız çok teşekkürler cevabınız için inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız
Daha ilk ayiniz anladigim kadariyla. O telefon uygulamalari her zaman dogru olmuyor.
Belirtiler hamilelikte olabilir , hamile kalmak istediginiz icin psikolojikte olabilir. Adet olmassaniz testi tekrarlayin.
En kisa zamanda nasip olsun insallah

Hayirli geceler , Rabbim insallah hayirli ve saglikli bebisler nasip eder size bebek bekleme sureci cok zor , acaba hamile miyim sorulari yeyip bitiriyor insani ama testte cift cizgi gorene kadar kafaniza vok takmayin ve gununuz gecmeden cok test yapmayin benim tavsiyem , ilk baslarda heyecanli oluyor ama yipratici da oluyor. Bende duzensiz adet goren biriyim o yuzden o kadar cok test yapardim ki ve gec dollenme oldu hep , artik hamilelik belirtisi degilde kesin adet olacagim dedigim her sefer hamile oldugumu ogrendim. Rabbim nasip ederse oluyor her turlu duzensiz de adet gorsen oluyor. Bende 25 yasindayim doktor pcos var zor hamile kalirsin demisti birinci kist oldugu halde ilk istedigimiz ay gec dollenme ile oldu . Ikinci hemen olmadi ama ondada kist vardi . Suan 3.ye hamileyim ve supriz bebisim benim bende gece gece uzun yazdim ama negatifte olsa uzulme zamanini bekliyordur demek istedigim

Ya çok teşekkür ederim ne mutlu size
İlk deneme olmasına rağmen sanırım çok istediğim için rahat olayım kafama takmayayım desem de. Test yapmadan duramadım
Sürekli okuyorum her şeyi psikolojik de olabilir diyorum işe güce dalıyorum kasığımda bir batma bel ağrısı hissedince galiba kesin hamileyim diyorum biraz çıldırdım. Allah hayırlısını versin inşallah

Biliyorum cok itici geliyor kafana takma kelimesi cunku istem disi aklindan cikmiyor ama olursa olur diye niyetlendiginde daha rahat olursun diye dusunuyrm. Ben ilk hamileligimde ogrenene kadar defalarca test yaptim sanki bir sene hamile kalamamis gibiydim insallah sizinde guzel haberlerinizi aliriz

İnşallah Çok teşekkürler

Yazdıklarınız belirti mi değil mi biliyorum. Dilerim kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz. Ben yumurtlama gününüzden sonra değil önce ilişkiye girin demeye geldim. Gebelik şansının en yüksek olduğu günler ovulasyonda 1-2 gün öncesi. Bol şans.

Teşekkür ederim düzensiz olduğu için tam gecikme olsun diye 1 hafta daha bekleyip kan testi vereceğim sizleride bilgilendiririm

Bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım 5 den küçük olduğu için negatif dediler ama hala adet olmadım akıntım arttı baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…