Merhabalar, uzun suredir esim ve ben bebek istiyoruz, tup bebek tedavisi bile gordum ama malesef sonuc alamamistik, ama bir kac haftadir cok duygusal hissediyorum (komedi filminde agladim), karnimda batmalar ve bir kac kere de midem bulamdigi icin reglime 3 gun kala dayanamayip bu testi yaptim ve su an cok kararsizim cunku daha evvel silik dahi olsa hic cizgi olmamisti ama kendimi de umutlandirmak istemiyorum. Tecrubesi olanlar paylasirsa cok mutlu olurum . Tesekkurler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile miyim?
- Konu Sahibi Berry09
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamile miyim?
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
Hamilesin cnm tebrik ederm direk git kan ver beklmeMerhabalar, uzun suredir esim ve ben bebek istiyoruz, tup bebek tedavisi bile gordum ama malesef sonuc alamamistik, ama bir kac haftadir cok duygusal hissediyorum (komedi filminde agladim), karnimda batmalar ve bir kac kere de midem bulamdigi icin reglime 3 gun kala dayanamayip bu testi yaptim ve su an cok kararsizim cunku daha evvel silik dahi olsa hic cizgi olmamisti ama kendimi de umutlandirmak istemiyorum. Tecrubesi olanlar paylasirsa cok mutlu olurum . Tesekkurler
Ay hadi insallah umarim Ilk isim kan vermek, ama yarina kadar zor bekleyecektimHamilesin cnm tebrik ederm direk git kan ver beklme
- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
Icin rahat olsn artk. Saglikla ilerlesinAy hadi insallah umarim Ilk isim kan vermek, ama yarina kadar zor bekleyecektim
- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
Ay bu güpegündüz pozitif.Merhabalar, uzun suredir esim ve ben bebek istiyoruz, tup bebek tedavisi bile gordum ama malesef sonuc alamamistik, ama bir kac haftadir cok duygusal hissediyorum (komedi filminde agladim), karnimda batmalar ve bir kac kere de midem bulamdigi icin reglime 3 gun kala dayanamayip bu testi yaptim ve su an cok kararsizim cunku daha evvel silik dahi olsa hic cizgi olmamisti ama kendimi de umutlandirmak istemiyorum. Tecrubesi olanlar paylasirsa cok mutlu olurum . Tesekkurler
Test de labquick değil..
Tebrikler
- 26 Mart 2019
- 320
- 159
- 23
- 27
Benimkide boyleydi tebrik ederim hamilesin umarim saglikli bi gebelik olurMerhabalar, uzun suredir esim ve ben bebek istiyoruz, tup bebek tedavisi bile gordum ama malesef sonuc alamamistik, ama bir kac haftadir cok duygusal hissediyorum (komedi filminde agladim), karnimda batmalar ve bir kac kere de midem bulamdigi icin reglime 3 gun kala dayanamayip bu testi yaptim ve su an cok kararsizim cunku daha evvel silik dahi olsa hic cizgi olmamisti ama kendimi de umutlandirmak istemiyorum. Tecrubesi olanlar paylasirsa cok mutlu olurum . Tesekkurler
Icin rahat olsn artk. Saglikla ilerlesin
Amin. Tesekkurler
Ay bu güpegündüz pozitif.
Test de labquick değil..
Tebrikler
Cok tesekkur ederim. Cevaplar icimi rahatlatti.
Benimkide boyleydi tebrik ederim hamilesin umarim saglikli bi gebelik olur
Demek sizin de boyleydi, gercekten mutlu ettiniz beni Tesekkurler.
Cok tesekkur ederim. Cevaplar icimi rahatlatti.
Bu arada test labqick degil, regly sonrasi yapilmasi gereken normal test.
- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Bence de var :))Merhabalar, uzun suredir esim ve ben bebek istiyoruz, tup bebek tedavisi bile gordum ama malesef sonuc alamamistik, ama bir kac haftadir cok duygusal hissediyorum (komedi filminde agladim), karnimda batmalar ve bir kac kere de midem bulamdigi icin reglime 3 gun kala dayanamayip bu testi yaptim ve su an cok kararsizim cunku daha evvel silik dahi olsa hic cizgi olmamisti ama kendimi de umutlandirmak istemiyorum. Tecrubesi olanlar paylasirsa cok mutlu olurum . Tesekkurler
Ay bu güpegündüz pozitif.
Test de labquick değil..
Tebrikler
Bu arada evet test labqick degil, regly sonrasi yapilmasi gereken normal test.
Bence de var :))
[/QUOTE
Tesekkurler
- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Hemen kan verin, aklima hamile oldugumu ogrendigim test geldi, hala saklarim :)) saglikla dogsun..
Ay insallah sizin de mi boyle silikti? Pozitif icin sanki cok net cizgi olmasi gerekiyor diye dusunuyor insan o yuzden ogrenmek istedim. Simdi icim rahat
Hemen kan verin, aklima hamile oldugumu ogrendigim test geldi, hala saklarim :)) saglikla dogsun..
Ne guzel hala testi sakliyorsunuz.
- 26 Mart 2019
- 320
- 159
- 23
- 27
Evet aynen boyle silikti ve hamile degilim die cope atmistim ablam bakip hamile oldugumu soylemistiDemek sizin de boyleydi, gercekten mutlu ettiniz beni Tesekkurler.
Evet aynen boyle silikti ve hamile degilim die cope atmistim ablam bakip hamile oldugumu soylemisti
Bende tam cope atacaktim ki sonra hafif cizgi gordum ayni andada karnimda bir batma oldu iyi ki atmamisim.
Ayyy maşallaah bu ne anacım sen silik test görmemişsin. Bu bariiizz pozitif Benim testim daha silikti o kadar siliktiki eşim inanmayıp getir birde ben işiyeyim demişti sıkı sıkı tutunsun sağlıkla gelsin inşallah
Aminnn Insallah umarim Ay siz beni cook guldurdunuzAllah da sizi guldursun.Cok rahatladim. Uzun sure isteyip herseyi deneyip umidi kesince insan inanamiyor