• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

Hamile mıyım? Hamile kalma olasılığım yüksek mi?

• Hamile kalma olasılığın yüksek

OY: 2 100,0%
  • Hamile kalmazsın

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2

Bbbb1996

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2018
15
1
6
28
Normalde adet olmam gerekirken 4 gün adet gecikmesi yaşadım, çok ağır geçti. Erkek arkadaşımla birlikte oldum ve o sıra adet oldum, ertesi gün erkek arkadaşım içime boşaldı vajinama 4 gun geçti aradan ağrı kesici kullanmak zorunda kaldım ve adetim tamamen kesildi 4.gün de normalde adetken agri kesici alsam da adetim kesilmezdi azalırdı sadece normalde de 7 gün de adetim biterdi ve ağır yaşardım yani kan çok gelirdi, sizce hamile mi kaldım ya da olma ihtimalim yüksek midir? Testi ne zaman yapabilirim 1 ay beklemem lazım mı?

Hamile kalıp kalmadığımı şu an bilmiyorum, 4. Gün ve adetim kesildi

Adetli iken beraber mi oldunuz 🙄🙄

Adetliyken gebelik olmaz.

Adetli iken beraber mi oldunuz 🙄🙄

Adetliyken gebelik olmaz.
Hayir adet degildim beraber olunca adet oldum yani adetim gecikmişti zaten beraber olduk ve kanamam oldu adet oldum yani 4.günümdeyim normalde kesilmez ama adetim kesildi

Hayir adet degildim beraber olunca adet oldum yani adetim gecikmişti zaten beraber olduk ve kanamam oldu adet oldum yani 4.günümdeyim normalde kesilmez ama adetim kesildi

Canım o zaman çok normal. Demek ki daha önce cinsellik yaşamamışsın. İlk cinsel deneyimden sonra adet düzensizleşebilir. Çok normal. Ben evlendiğim ay adetim 14 gün gecikti ve doktorum ilişkiye ilk kez girdiğin için normal dedi. 2 ay böyle olmuştu bende. Bence korkacak bir şey yok.

Back