Hamile Miyim ???

Gözün aydın canım hamilesin kan değerlerine bakıp folik asit hemen almaya başlamalısın son adet tarihinden gebeliğini hesaplayabilir,6 haftada dr kontrolüne gidip kalp atışlarını duyabilirsin.

Kızlar yardımcı olurmusunuz 20si yazan test adet günü yaptım digerinde bu gün sizce birde sol tarafımda özel bölgemin üstü sol tarafım uzanınca geçiyor ama biraz ayakta kalınca hafif tatlı bir agrı var

Arkadaşlar merhaba adetime 7 gün var 15 gün kala keskin kasık ağrıları,boğaz ağrısı,halsizlik,yorgunluk göğüs ağrısıve ayakta beş dakikada dursam bel ağrım var geceleri bile ağrıyor sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi ?

Hayırlı olsun allahım tamamını erdirsin sağlıkla kavusursun inş Testimiz aynı sanırım
Kızlar banada yardımcı olun 1.5 yasında kızım var 3 aylık iğneyle korudum hep bu hafta siddetli kasık ağrısından süphe ettim yorgunluk ates basması derken 2 gündür hayalet gibiydi bu sabah daha iyi sanki çizgi 2.5 senedir regl görmüyorum emziriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…