- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
- 133
- Konu Sahibi sukufenazz
-
Hamilesin canım hayırlı olsun hemen git kan testi ver darısı başıma inşallahMerhabalar dün âdet günümdü. İdrar testi yaptım ve 2. Çizgi hemen çıktı sizce hamile miyim test bozuk değildir dimi ? Henüz kan testi yaptırmadım. Testin fotoğrafını atıyorum.
Eki Görüntüle 2281114
Kesin hamilesin hayırlı olsunMerhabalar dün âdet günümdü. İdrar testi yaptım ve 2. Çizgi hemen çıktı sizce hamile miyim test bozuk değildir dimi ? Henüz kan testi yaptırmadım. Testin fotoğrafını atıyorum.
Eki Görüntüle 2281114
Çok teşekkür ederim inşallah. Pazartesi kan testi vercemHamilesin canım hayırlı olsun hemen git kan testi ver darısı başıma inşallah
Çok teşekkür ederimKesin hamilesin hayırlı olsun ☺
Ne zamandir evlisin canımÇok teşekkür ederim inşallah. Pazartesi kan testi vercem
Canım çok teşekkür ederim Rabbim sana ve isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin.Hamilesiiiiinnhayirli olsun banada dua et tup bebek tedavisi goruyorum bebegim konuldugunda tutunsun
2 yıldır canımNe zamandir evlisin canım
Amin amin Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah.oyle gorunuyoorr hayirli ugurlu olsunn rabbim sagikla.kucagina almayi nasib etsin bize de dua et
Gözün aydın ozaman bende bir buçuk yıldır evliyim çocuk istiyoruz bu ay çok umutluyum 5 gün var adetime senin belirtilerin varmiydi2 yıldır canım
Amin canim Allah razi olsunCanım çok teşekkür ederim Rabbim sana ve isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin.
Amin amin Allah razı olsun sizlere de hayırlı ve sağlıklı doğumlar olsun inşallah.Hayırlı olsun tertemiz gebe testiinşallah sağlıcakla kucağınıza aldığınız günleri görmekte nasip olur
10 günden beri kasıklarımda batma ve adet ağrısına benzer ağrım vardı. Göğüs uçlarım acıyor ve kokulardan rahatsız oluyorum ve bu belirtiler hâlâ devam ediyor.Gözün aydın ozaman bende bir buçuk yıldır evliyim çocuk istiyoruz bu ay çok umutluyum 5 gün var adetime senin belirtilerin varmiydi
Benimde sağ kasigim yürürken agriyo bugünde sol kasigimda iğne batiriyomussun gibi agriyo inşallah hamileyimdir adete son 5 kaldi10 günden beri kasıklarımda batma ve adet ağrısına benzer ağrım vardı. Göğüs uçlarım acıyor ve kokulardan rahatsız oluyorum ve bu belirtiler hâlâ devam ediyor.
Benimde sağ kasigim yürürken agriyo bugünde sol kasigimda iğne batiriyomussun gibi agriyo inşallah hamileyimdir adete son 5 kaldi
[/QUOTE
İnşallah sizde hamilesinizdir ben adet gününe kadar test yapmadım.
İnşallah sizde hamilesinizdir ben adet gününe kadar test yapmadım dün yaptım âdet günümdü hemen çıktı 2. ÇizgiBenimde sağ kasigim yürürken agriyo bugünde sol kasigimda iğne batiriyomussun gibi agriyo inşallah hamileyimdir adete son 5 kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?