Hayırlı olsun öncelikle,5 üstü pozitif oluyor,aderin geciktiğine göre rakam 5 ten baya yüksek çıkması lazım,değer Artışları her bünyeye göre farklı çıkıyor,sağlıkla ilerlesin inşallahArkadaşlar Merhaba,
Regl günüm 6 gün gecikti. Ve üç gündür sabahları idrar testi yapıyorum. Üçü de pozitif. Gün içinde de yaptım oda pozitif. Emin olup kendimi ümitlendirmek istemiyorum. Bugün Kan Testi için doktora gittim ve yetişirse bugün sonuçlanacağı söylendi. HCG değeri kaç olursa negatif, kaç olursa pozitif yardımcı olur musunuz?
inşallah çok teşekkür ederim aydınlattığınız içinHayırlı olsun öncelikle,5 üstü pozitif oluyor,aderin geciktiğine göre rakam 5 ten baya yüksek çıkması lazım,değer Artışları her bünyeye göre farklı çıkıyor,sağlıkla ilerlesin inşallah
değerim sonuçlanmış 2014 çıkmış doktoru aradım ve hamilelik var dedi fakat dış gebelik olasılığı olduğunu söylüyor neye dayanarak söyledi hiç bilmiyorum yarın tekrar gel şu tahlili yaparız keseyi de görememiştim ultrasonda zaten dedi alttan muayene ederiz filan dedi . Gittiğim hastane özeldi. Sırf para koparmak için olduğunu düşünmeye başladım çünkü internetten bakıyorum keseyi en az 5-6 haftalıkken görebildiklerini söylüyorlar. Ama aklımı karıştırdı çok moralim bozuk ilk konuştuğumda hüngür hüngür ağladım biraz araştırınca çelişkide kaldımHamilelik olmadığı zaman silik çizgi bile çıkmıyor kesinlikle canım. Hamilesin. Kan testi 0 ile 5 arasında begatif sayılıyor galiba ama senin silik çizgi değil direk pozitif çıktıysa kan değerinde baya yükselmiş demektir ve birkaç kez tekrarlanarak artışına göre gebeliğin sağlıklı olup olmadığına bakılır.
Neye gore dis gebelik pardon da ya sacmalamis canim bosversene. 2014 gayet guzel.bi deger bence. 2 gun sonra tekrar kan ver ayni yerde 4000 olursa saglikla ilerliyodur. Keseyi ben daha anca gordum 6. Haftadadeğerim sonuçlanmış 2014 çıkmış doktoru aradım ve hamilelik var dedi fakat dış gebelik olasılığı olduğunu söylüyor neye dayanarak söyledi hiç bilmiyorum yarın tekrar gel şu tahlili yaparız keseyi de görememiştim ultrasonda zaten dedi alttan muayene ederiz filan dedi . Gittiğim hastane özeldi. Sırf para koparmak için olduğunu düşünmeye başladım çünkü internetten bakıyorum keseyi en az 5-6 haftalıkken görebildiklerini söylüyorlar. Ama aklımı karıştırdı çok moralim bozuk ilk konuştuğumda hüngür hüngür ağladım biraz araştırınca çelişkide kaldım
Çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın. İnsan hiç öyle müjdeli haber alır mı, gebelik var ama dedi bir başladı hiç sevinemeden ağlamaya başladım. E o zaman ben yarın tekrar doktora gitmeyeyim ertesi gün başka bir doktora gideyimNeye gore dis gebelik pardon da ya sacmalamis canim bosversene. 2014 gayet guzel.bi deger bence. 2 gun sonra tekrar kan ver ayni yerde 4000 olursa saglikla ilerliyodur. Keseyi ben daha anca gordum 6. Haftada
Bencede gitme o doktora. Tamam bilgi tecrube onemli ama benim moralim bozukken napim senin tecrubeni. 2 doktorum var farkli sehirlerde ikiside ic rahatlatma uzerine odakliÇok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın. İnsan hiç öyle müjdeli haber alır mı, gebelik var ama dedi bir başladı hiç sevinemeden ağlamaya başladım. E o zaman ben yarın tekrar doktora gitmeyeyim ertesi gün başka bir doktora gideyim
Deger 1500 ve üzeri oldugunda doktorlar keseyi gormek ister ama ancak vajinal muanede gorunebilir karindan gorunmez benim de basima ayni sey geldi hatta vajinal bakti goremedi dis gebelik olabilir dedi degerim 2000in ustune ciktiginda ancak gorebildi haftamda 4+4 falandi yine vajinal gordu 6 haftalikken karindan bebegi de gordu karindan bakildiginda daha gec goruluyor endiselenme bi dahakinde goruncek bende 2 gun once gorunmedi 2 gun sonra gorundu 2 gun bile cok sey farkettiriyordeğerim sonuçlanmış 2014 çıkmış doktoru aradım ve hamilelik var dedi fakat dış gebelik olasılığı olduğunu söylüyor neye dayanarak söyledi hiç bilmiyorum yarın tekrar gel şu tahlili yaparız keseyi de görememiştim ultrasonda zaten dedi alttan muayene ederiz filan dedi . Gittiğim hastane özeldi. Sırf para koparmak için olduğunu düşünmeye başladım çünkü internetten bakıyorum keseyi en az 5-6 haftalıkken görebildiklerini söylüyorlar. Ama aklımı karıştırdı çok moralim bozuk ilk konuştuğumda hüngür hüngür ağladım biraz araştırınca çelişkide kaldım
doğru diyorsun iyiki denk geldin de su serptin içimeBencede gitme o doktora. Tamam bilgi tecrube onemli ama benim moralim bozukken napim senin tecrubeni. 2 doktorum var farkli sehirlerde ikiside ic rahatlatma uzerine odaklibende dis gebelikten korktum hep doktoruma dedim bi dovmedigi kaldi nerden çıkarıyosun diye. Hatta bence saglik ocaginda kan ver doktora gitmeden 2 gun gecince sonra doktora sonucunla gidersin
Amin canim insallah bekliyorum güzelhaberinidoğru diyorsun iyiki denk geldin de su serptin içimeGelişmeleri haberdar edicem. Seninde bebişin sağlıkla gelsin inşallah
insan sabırsızlanıyor elimde değil. Bende iki gün sonra başka bir doktora gidip değerlerin artışı normal mi ona baktırayım diyorum ne dersin? 2014 değere göre ne kadarlık oluyor yani ne zaman görünür kese bi fikrin var mıDeger 1500 ve üzeri oldugunda doktorlar keseyi gormek ister ama ancak vajinal muanede gorunebilir karindan gorunmez benim de basima ayni sey geldi hatta vajinal bakti goremedi dis gebelik olabilir dedi degerim 2000in ustune ciktiginda ancak gorebildi haftamda 4+4 falandi yine vajinal gordu 6 haftalikken karindan bebegi de gordu karindan bakildiginda daha gec goruluyor endiselenme bi dahakinde goruncek bende 2 gun once gorunmedi 2 gun sonra gorundu 2 gun bile cok sey farkettiriyor
Bi sonraki gidişince mutlaka görunur yani 2 gun sonra gorursun merak etme dış gebeligi mecbur soylemek zorunda doktorlar cunku o da bi ihtimal ve cok onemli bi durum Allah korusun ama sende oyle bir sey oldugunu sanmiyorum canim hcg degerleri yaniltici olabilir senin son adet tarihine gore hesaplaman lazim ama tahmini 4 haftalik falan olmasi lazim karindan mi bakmisti doktor sanainsan sabırsızlanıyor elimde değil. Bende iki gün sonra başka bir doktora gidip değerlerin artışı normal mi ona baktırayım diyorum ne dersin? 2014 değere göre ne kadarlık oluyor yani ne zaman görünür kese bi fikrin var mı
14.05.2019 du son adetim. 28 günde bir oluyor. yani bu ay 12 sinde olması lazımdı. Yani bugün gecikmemin 6. günü. Karından ultrasonla baktı göremeyince kan tahlili istemişti. Peki dış gebelik olduğu nasıl anlaşılırBi sonraki gidişince mutlaka görunur yani 2 gun sonra gorursun merak etme dış gebeligi mecbur soylemek zorunda doktorlar cunku o da bi ihtimal ve cok onemli bi durum Allah korusun ama sende oyle bir sey oldugunu sanmiyorum canim hcg degerleri yaniltici olabilir senin son adet tarihine gore hesaplaman lazim ama tahmini 4 haftalik falan olmasi lazim karindan mi bakmisti doktor sana
5 haftalik olmasi lazim o zaman seninkinin suanda vajinal gorunurdu baksaydi.Ben bana da dış gebelik dediginde cok arastirmistim cok agri oluyomus kanama olabiliyormus hcg degeri duzenli artmiyormus bende onlarin hicbiri yoktu degerimde duzenli artti ve surpriz 2 kese birden çıktı ortaya :) sen bi hcg daha verseydin 2 gun sonra vermektense artislarin kontrol edilirdi ama 2 gun sonra gitsen karindan gorunur buyuk ihtimal14.05.2019 du son adetim. 28 günde bir oluyor. yani bu ay 12 sinde olması lazımdı. Yani bugün gecikmemin 6. günü. Karından ultrasonla baktı göremeyince kan tahlili istemişti. Peki dış gebelik olduğu nasıl anlaşılır
İkiz mi var şimdi senin5 haftalik olmasi lazim o zaman seninkinin suanda vajinal gorunurdu baksaydi.Ben bana da dış gebelik dediginde cok arastirmistim cok agri oluyomus kanama olabiliyormus hcg degeri duzenli artmiyormus bende onlarin hicbiri yoktu degerimde duzenli artti ve surpriz 2 kese birden çıktı ortaya :) sen bi hcg daha verseydin 2 gun sonra vermektense artislarin kontrol edilirdi ama 2 gun sonra gitsen karindan gorunur buyuk ihtimal
Evet ikizler 10 haftalik oldular şükür bende hala stres var ikiz olunca her an tetikte oluyo insanİkiz mi var şimdi seninAllah bağışlasın sağlıkla gelsinler inşallah Kanı daha bugün verdim yeni gelişti herşey. İki saat önce de sonuçları açıklandı. Ne yapacağımı bilemedim değer iki günde bi kat artıyormuş bende iki gün sonraya alayım randevu dedim. Artışın normal olup olmadığını görmek için. Çarşamba günü haberlerim olacak size. Dua edin nolur. Bir sorun yoktur inşallah
Arkadaşlar Merhaba,
Regl günüm 6 gün gecikti. Ve üç gündür sabahları idrar testi yapıyorum. Üçü de pozitif. Gün içinde de yaptım oda pozitif. Emin olup kendimi ümitlendirmek istemiyorum. Bugün Kan Testi için doktora gittim ve yetişirse bugün sonuçlanacağı söylendi. HCG değeri kaç olursa negatif, kaç olursa pozitif yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?