• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Miyim?

Evet ikizler 10 haftalik oldular şükür bende hala stres var ikiz olunca her an tetikte oluyo insan 😊 2 gunde 2 kat artiş ya da en az %60 artıs olcak 2 gun sonra kendini strese sokma goruncek senin bebiş merak etme yani bebek gorunmese de kese gorunur mutlaka iyi haberlerini bekliyoruz
Ailenizde ikiz var mı merak ettim ben de istiyorum ama ailede ikiz yok maalesef

değerim sonuçlanmış 2014 çıkmış doktoru aradım ve hamilelik var dedi fakat dış gebelik olasılığı olduğunu söylüyor neye dayanarak söyledi hiç bilmiyorum yarın tekrar gel şu tahlili yaparız keseyi de görememiştim ultrasonda zaten dedi alttan muayene ederiz filan dedi . Gittiğim hastane özeldi. Sırf para koparmak için olduğunu düşünmeye başladım çünkü internetten bakıyorum keseyi en az 5-6 haftalıkken görebildiklerini söylüyorlar. Ama aklımı karıştırdı çok moralim bozuk ilk konuştuğumda hüngür hüngür ağladım biraz araştırınca çelişkide kaldım
Hayır lı olsun canım, içini ferah tut tek kan değeriyle dış gebelik diyen doktorada ne desm bilemedi m....,hayırlısıyla ve sağlıkla ilerler inşallah.

Ya kendine doktor diyen bu müsveddeleri ne yapmak lazım bilmiyorum. Kan testi yaptırıyorsun 2014 gibi bi değer çıkıyor takip etmeden artışını izlemeden dış gebelik olabilir ne demek Ya!? Normal değerlerde 1500 ken gözükmesi lazım derler ben 1000 li değerlerden 5 gün sonra gittim doktora o zaman kese göründü ki kim bilir kaça tekabül ediyordu o zaman bile minicikti hemen doktorunu değiştir. Allah nasip ederse 9 ay lik sürende bu doktor sana zarar verir. Hiç moralini de bozma. Bende de diş gebelik falan dedi doktorum şükürler olsun ki kalp atışını duyduk minigimizi de gördük. Sıkma canını ve mümkünse internete girip araştırma falan yapma daha çok strese giriyorsun. Her şey gönlünce olsun tebrik ederim
Teşekkür ederim canımın içi içimi rahatlattığını İçin, bugün çok şükür bizde keseyi gördük 🙏🏻❣️

Teşekkür ederim canımın içi içimi rahatlattığını İçin, bugün çok şükür bizde keseyi gördük 🙏🏻

Maşallah çok sevindim canım sıra da minicik kalp atışları var. Hayırlısı ile inşallah. Zaten o sesleri duydu mu endişelerin yerini heyecan alcak sağlıkla kucağına al inşallah 💜💜💜

Back