• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ?

Ne olursa olsun test yap bence canım başka türlü kafanda atar tutarsın daha çok strese girersin negatif çıkarsa en azından olmadığını bilirsin

Teşekkür ederim. Bir hafta beklemeyi düşünüyordum erken diye. Ama bugün yaparım olmassa
Yap bence olmazsa bir hafta sonra. Bir daha yaparsın olmazsa kan verirsin malesef biz kadınlar artık her ay bu süreçle uğraşıyoruz olana kadar yapıcaz artık napalım hormonal mevsimsel olabilir yorgunluk stres filan da olabilir hemen hamilelik düşünüp stres yapma inşallah hamilesindir güzel haber verirsin bize 😊

Kızlar aranızda benimle aynı derdi paylaşanlar var mi. Yardim edin bana lütfen ☹ adetim 4 gün gecikti ve en ufak bir belirtim yok sadece sivilcelerim cıktı ve adetim gayet düzenli 28 günde bir oluyor. Göğüs uçlerim büyüdü sadece, birazda uykuya düşkünlüğüm başladı. Test yapıp yine tek çizgi görmek istemiyorum.
3 yıldır çocuk istiyoruz fakat eşimin sperm sorunu var maalesef her ay olumsuzluk...
Test yapmadan bilemezsin

Yap bence olmazsa bir hafta sonra. Bir daha yaparsın olmazsa kan verirsin malesef biz kadınlar artık her ay bu süreçle uğraşıyoruz olana kadar yapıcaz artık napalım hormonal mevsimsel olabilir yorgunluk stres filan da olabilir hemen hamilelik düşünüp stres yapma inşallah hamilesindir güzel haber verirsin bize 😊
Ayy inşallah Bitanem ya. Artık Takıntı Oldu gerçekten hamile miyim değil miyim diye. Aynen bi test yapiyim yarın sabah 😊 çok sağol

Yaap hemen yap varsa cikar Zaten adetin duzenliyse hic boyle gecmedise gebelikdir simdi yap bizede yaz. Yarin yine yaparsin

Back