- 26 Ağustos 2018
- 19
- 8
- 36
- 28
- Konu Sahibi Busraaakskc
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim. Bir hafta beklemeyi düşünüyordum erken diye. Ama bugün yaparım olmassaNe olursa olsun test yap bence canım başka türlü kafanda atar tutarsın daha çok strese girersin negatif çıkarsa en azından olmadığını bilirsin
Yap bence olmazsa bir hafta sonra. Bir daha yaparsın olmazsa kan verirsin malesef biz kadınlar artık her ay bu süreçle uğraşıyoruz olana kadar yapıcaz artık napalım hormonal mevsimsel olabilir yorgunluk stres filan da olabilir hemen hamilelik düşünüp stres yapma inşallah hamilesindir güzel haber verirsin bizeTeşekkür ederim. Bir hafta beklemeyi düşünüyordum erken diye. Ama bugün yaparım olmassa
Test yapmadan bilemezsinKızlar aranızda benimle aynı derdi paylaşanlar var mi. Yardim edin bana lütfen ☹ adetim 4 gün gecikti ve en ufak bir belirtim yok sadece sivilcelerim cıktı ve adetim gayet düzenli 28 günde bir oluyor. Göğüs uçlerim büyüdü sadece, birazda uykuya düşkünlüğüm başladı. Test yapıp yine tek çizgi görmek istemiyorum.
3 yıldır çocuk istiyoruz fakat eşimin sperm sorunu var maalesef her ay olumsuzluk...
Ayy inşallah Bitanem ya. Artık Takıntı Oldu gerçekten hamile miyim değil miyim diye. Aynen bi test yapiyim yarın sabahYap bence olmazsa bir hafta sonra. Bir daha yaparsın olmazsa kan verirsin malesef biz kadınlar artık her ay bu süreçle uğraşıyoruz olana kadar yapıcaz artık napalım hormonal mevsimsel olabilir yorgunluk stres filan da olabilir hemen hamilelik düşünüp stres yapma inşallah hamilesindir güzel haber verirsin bize![]()
Ay inşallah canım inşallah. Korkuyorum tek çizgi görmekten ☹İnşallah güzel haberler alırsın canım test yapsana
Ilk idrarla yapılması gerektiğini soyluyorlar ama ☹Adet gecikdiyse sabahi bekleme varsa herzaman gosterir
Evet anlıyorum canım haklısın ama hiç değilse ona göre davranırsınAy inşallah canım inşallah. Korkuyorum tek çizgi görmekten ☹
Yok canim varsa adet gecdiyse ne zaman yapsan gosterir birini simdi yap birini sabah erkenden ama adet gecikmediyse yapma bazi insanlarda doru bazilarinda olsa biler 2ci cikmio bosna üzüntü olyoIlk idrarla yapılması gerektiğini soyluyorlar ama ☹
4 gün gecikti bugünYok canim varsa adet gecdiyse ne zaman yapsan gosterir birini simdi yap birini sabah erkenden ama adet gecikmediyse yapma bazi insanlarda doru bazilarinda olsa biler 2ci cikmio bosna üzüntü olyo
Yine kırmızı maalesef ☹ hasta oldum gerek kalmadı testeYaap hemen yap varsa cikar Zaten adetin duzenliyse hic boyle gecmedise gebelikdir simdi yap bizede yaz. Yarin yine yaparsin
Hayırlı zaman da nasip olsun inşallah Canım vakti değil demekkiYine kırmızı maalesef ☹ hasta oldum gerek kalmadı teste