Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba. Bugün test yaptım ama baya silik çıktı. Göz yanılması olabilir diye de düşünüyorum işin içinden de çıkamadım bir de siz bakar mısınız acaba? Hamile olabilir miyim?
Eki Görüntüle 2242727
Arkadaşlar merhaba. Bugün test yaptım ama baya silik çıktı. Göz yanılması olabilir diye de düşünüyorum işin içinden de çıkamadım bir de siz bakar mısınız acaba? Hamile olabilir miyim?
Albi test bana pozitif göstermişti başka bir test de negatif görmüştüm ve adet olmuştum.İmkanınız varsa başka bir test deneyim sanırım silik çizgilerde albi iyi değil inşallah hamilesinizdir :)
Eki Görüntüle 2242727
Sabah ilk idrarınızla yaparsanız daha iyi sonuç alabilirsiniz, bir test daha yapsan daha net olur gibi geldi. Çizgi silikte olsa var ise gebelik vardır ama daha çok küçüktür kan değeriniz de düşük çıkar yeni bir gebelik olabilir.
Eki Görüntüle 2242727
Bugün başka bir test yaptım sonuç negatif neyse Allah'ım hayırlısını verir inşallah :) sayfaya yeni katıldım ama herkes yardımcı olmaya çalışmış çok mutlu oldum hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim :)