• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

ahmtmne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
167
123
103
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
Ayin 21 i adet günümdü..olmadım 4 gün sonra test yaptım evde silik çizgi çıktı..ama ertesi gün adet oldum ve su an normal adet şeklinde bu arada..mide bulantı bas donmesi gibi belirtiler var..adet olmama rağmen mide bulantısı (yoğun )bas donmesi devam ediyor..tekrar test yaptım c ve t ortasında çizgi çıktı sanırım test hatalıydı..bende ayın 5 ine randevu aldım hem de adetin bitmiş olur..
Benim gibi yaşayan var mi ya da hala hamile olma şansım var midir ???

Merhaba arkadaşlar
Ayin 21 i adet günümdü..olmadım 4 gün sonra test yaptım evde silik çizgi çıktı..ama ertesi gün adet oldum ve su an normal adet şeklinde bu arada..mide bulantı bas donmesi gibi belirtiler var..adet olmama rağmen mide bulantısı (yoğun )bas donmesi devam ediyor..tekrar test yaptım c ve t ortasında çizgi çıktı sanırım test hatalıydı..bende ayın 5 ine randevu aldım hem de adetin bitmiş olur..
Canım testlerin fotolarını yükle bakalım
Rabbim gönlüne göre versin

Canım testlerin fotolarını yükle bakalım
Rabbim gönlüne göre versin
Canim testleri attım Bile..ama ilkinin çizgisi belli bir şekilde vardı..ama diğeri de tam ortadaydı..hatta yine kk forumundan bakmıştım başka birisinin testi çizgisi tam ortadaymis ona da hatalı demişler ben de attım o yuzden

Merhaba arkadaşlar
Bende sizin gibi test yaptim silik cizgi vardi o gün içinde lekelenme oldu sonrada adet oldum bende birsey anlamadim

Selam kızlar benim göğüs hassasiyetim bel agrım mide bulantım her adet belirtisinde vardır mutlaka ve 5 aydır evlendiğimden beri ilk defa adetim iki gündür gecikmiş durumda kasıklarıma kramp giriyor yanma hissi var merak ediyorum sizce hamilemiyim?? Lütfen sabırısızlıktan Çatlama durumundayım cevap yazın kızlar

Back