• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yenibeybim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2018
3
7
1
42
herkese iyi akşamlar hanımlar lütfen yardımcı olun. ben polikistik over hastasıyım doktorum tedaviye başlamadan önce biraz korunmadan deneyin dedi. iki ay önce eşimle bir hafta korunmasız ilişkiye girdik eşim yurt dışına gitti iş sebebi ile. gittiği gün kanama başladı 4-5 gün sürdü. fakat ben hasta olduğum için yılda 1-2 kez adet oluyorum çok düzensiz. şimdi 2 aydır olmadım. hafif mide bulantılarım var ve canım vakitsiz vakitsiz bir şeyler istiyor iştahım açıldı. sizce hamile olabilir miyim? ilişkiden sonra adet oldum ama bu mide bulantıları kafamı karıştırıyor ve yumurtlamam düzensiz olduğu için adete de pek güvenmiyorum sonuçta hamileyken olanlar da var. lütfen yardımcı olun fikirlerinizi çok merak ediyorum

herkese iyi akşamlar hanımlar lütfen yardımcı olun. ben polikistik over hastasıyım doktorum tedaviye başlamadan önce biraz korunmadan deneyin dedi. iki ay önce eşimle bir hafta korunmasız ilişkiye girdik eşim yurt dışına gitti iş sebebi ile. gittiği gün kanama başladı 4-5 gün sürdü. fakat ben hasta olduğum için yılda 1-2 kez adet oluyorum çok düzensiz. şimdi 2 aydır olmadım. hafif mide bulantılarım var ve canım vakitsiz vakitsiz bir şeyler istiyor iştahım açıldı. sizce hamile olabilir miyim? ilişkiden sonra adet oldum ama bu mide bulantıları kafamı karıştırıyor ve yumurtlamam düzensiz olduğu için adete de pek güvenmiyorum sonuçta hamileyken olanlar da var. lütfen yardımcı olun fikirlerinizi çok merak ediyorum
Pco olsun olmasın eczaneden hcg testi al ve uygula anca öyle anlayabilirsin . Belirtiler bazen psikolojik oluyor bazen regl belirtisi oluyor çünkü .

yarın bir kan tahlili yaptir canim warsa mutlakaa çıkar insallahta vardir.(Rabbim büyüktür ol de olur) ALLAH ım kimsenin kucagini boş birakmasin.İsteyen dileyen herkese nasip etsin.

bu ikinci evliliğim. eşim çocuk istemedi maddi durumumuzdan dolayı 3-4 yıl bekledik. boşanma süreci zaten beni çok yıprattı şimdi de çocuğum olmuyor. sürekli hastaneye gidip umutlanmaktan yoruldum o yüzden gitmek istemiyorum. şimdi farklı belirtiler olunca bir umut diyorum... ama psikolojik de olabilir en doğrusu test yaptırmak haklısınız yine hastane yolları göründü bana. idrar testine de güvenemiyorum en ufak bir umutlanmaya tahammülüm yok:((( çok teşekkür ederim cevaplarınız için

Yinede evde bir idrar testi yapın bence daha sonrada bi kan tahlili şart belirtiler bazen yanlış olabiliyor inşallah meleğin seninledir

mrb bende pkoluyum ve kadinsan hormonlarimdada bozukluk cikti bana dogum kntrl hapi tavsiye etti doktorum ama kac ay kullanacagimla ilgili bisey solemedi bende bu ay 2 kere icmedim hapi hamile kalirim diye ama sonuc negatif kanda ama idrar testinde pozitif cikmisdi i

sana tavsiyem kanda bi test yaptir ona gore en azindan sonucunu bilirsin kafan rahat olur cunku stresden de insan adet olamiyo

Back