• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim:(((((((((

Birde leblebi gibi ella icip icip yaziyor kafayi guzellestiriyor galiba :)))
:KK53: hamileyim, kızım olacak, fazla da "şee" yapmak istemiyorum ama neresinden tutarsan tut iki ucu b.klu deynek.
Bu kadar korkuyorsan adam akıllı korun. Tüm bünyesini mahvediyor, kafa yapıyor, sonra bize sarıyor :olamaz:

Son düzenleme:
:KK53: hamileyim, kızım olacak, fazla da "şee" yapmak istemiyorum ama neresinden tutarsan tur iki ucu b.klu deynek.
Bu kadar korkuyorsan adam akıllı korun. Tüm bünyesini mahvediyor, kafa yapıyor, sonra bize sarıyor :olamaz:
Yahu en son testte cikarmi diyirdu ve daha 18 yasinda yazik cok yazik kiz erkek degil o yasta insan bu hale gelmemeli

Hak yolu varken insan neden shit yolunu dener ki anlamıyorum.
Fiziken ve sağlık açısından anal ilişki çok zararlı.
Ben de anlamıyorum. Bokun içinde daha mı mutlu oluyor penis bey. Alcaksın bir torba sığır bokunu kendi işini kendi görsün bari kadın acı çekmesin.

İşin şakasını bilmem de anal ilişkinin nelere yol açabileceğinden haberiniz var mı? Yoksa vahim varsa dahada vahim. Hamilelik oluşsa daha iyi diyebilirsin ilerde yinede o duruma düşme yapma arkadaşım. Sağlığına yazık

Ben de anlamıyorum. Bokun içinde daha mı mutlu oluyor penis bey. Alcaksın bir torba sığır bokunu kendi işini kendi görsün bari kadın acı çekmesin.
Ekşide bununla ilgili birşey okumuştum, okumadan önce bir arkadaşım Twitter’da paylaşmıştı. Tüylerim ürperdi. Özet geçeyim,

Siyasetle ilgili gruplaşmalar olur ya, pkk, terör, ülkücüler vs tam olarak hatırlamıyorum üniversiteli bir kız üniversite hayatında böyle bir gruplaşmaya katılıyor ve siyasetin içine giriyor. Fakat kızı kandırıyorlar kızı elden ele satıp gelen giden anal yoldan tecavüz ediyormuş. Bu kızı subayın biri yakalıyormuş. Üstü başı berbat, pis kokuyor. Subay temizlettiriyor, yıkatıyor baştan yaratıyor kızı. Ama yok üzerinde iğrenç bir koku var ve o koku gitmiyormuş. Sağlık testinden geçmesini istiyor bu subay. Meğersek kız farkında olmadan sürekli büyük tuvaletini yapıyormuş. Kaç kişi tarafından anal yolla tecavüze maruz kalmış geceleri sürekli yatağa büyük tuvaletini yapıyormuş tutamıyormuş da. Bağırsakları zedelenmiş iç organları hasar görmüş vs

Hiç unutmam bu yazıyı. Gerçekten zevk bir yere kadar ama bu yolla ilişkiye girmek çok sağlıksız.

Ekşide bununla ilgili birşey okumuştum, okumadan önce bir arkadaşım Twitter’da paylaşmıştı. Tüylerim ürperdi. Özet geçeyim,

Siyasetle ilgili gruplaşmalar olur ya, pkk, terör, ülkücüler vs tam olarak hatırlamıyorum üniversiteli bir kız üniversite hayatında böyle bir gruplaşmaya katılıyor ve siyasetin içine giriyor. Fakat kızı kandırıyorlar kızı elden ele satıp gelen giden anal yoldan tecavüz ediyormuş. Bu kızı subayın biri yakalıyormuş. Üstü başı berbat, pis kokuyor. Subay temizlettiriyor, yıkatıyor baştan yaratıyor kızı. Ama yok üzerinde iğrenç bir koku var ve o koku gitmiyormuş. Sağlık testinden geçmesini istiyor bu subay. Meğersek kız farkında olmadan sürekli büyük tuvaletini yapıyormuş. Kaç kişi tarafından anal yolla tecavüze maruz kalmış geceleri sürekli yatağa büyük tuvaletini yapıyormuş tutamıyormuş da. Bağırsakları zedelenmiş iç organları hasar görmüş vs

Hiç unutmam bu yazıyı. Gerçekten zevk bir yere kadar ama bu yolla ilişkiye girmek çok sağlıksız.
Maalesef.. Bu durumu biliyorum anüs gevşiyor tuvalet tutulamıyor.

Tövbe yarabbi sabah beri bir bitmediniz:olamaz: biri prezervatif den yirtilinca çıkan sesi duymak ister diğeri anal ilişki ile hamile kalır mıyım der :kızgın: eğitim şart ...

Geçen aynı konu vardı.aynı üyemi bakmadım .
Bi üye ne güzel cvp vermişti:KK70::KK70:

Hak yoluyla hamile kalınıyo bk yoluyla değil diye:KK70:

Evet farklı birşey.tuvaletin gelmiştir bacım.olsa olsa ordan bu olur.bebek nasıl yapılır biraz okuyun bi zahmet

Merhaba 12 gün önce anal ilişkide boşalmadan dolayı ella ertesi gün hapı almıştım. Adetim 5-6 gün sürdü sonrasında her zamanki gibi adetimden birkaç gün sonra yumurtlama akıntım geldi. Ama bu aralar başım ağrıyor midem bulanıyor karnım ağrıyor. Onun dışında halsizlik hassasiyet ve sırt ağrım yok. Ama 12 gün önceki haptan 2 ay önce de bir tane daha ertesi gün hapı almıştım. Sizce hamilelik midir yoksa farklı birşey mi
Analdan olduysa ella da kurtarmaz seni canım

Bütün konularının içeriği hamile miyim. Yahu kardeşim madem düzgün korunamadğını düşünüyorsun (ki korunmuyorsun ertesi gün hapı alıp duruyorsun şeker gibi) ne demeye ilişkiye giriyorsun. Ya doğru düzgün korun ya da yapma. Hep psikolojine hem hormonlarına yazık.

Back