• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim:(((((((((

Merhaba 12 gün önce anal ilişkide boşalmadan dolayı ella ertesi gün hapı almıştım. Adetim 5-6 gün sürdü sonrasında her zamanki gibi adetimden birkaç gün sonra yumurtlama akıntım geldi. Ama bu aralar başım ağrıyor midem bulanıyor karnım ağrıyor. Onun dışında halsizlik hassasiyet ve sırt ağrım yok. Ama 12 gün önceki haptan 2 ay önce de bir tane daha ertesi gün hapı almıştım. Sizce hamilelik midir yoksa farklı birşey mi
stresten %99

Bence kürtaj yaptır nolur nolmaz!! Yalnız kürtaja gidene kadar büyük tuvaletini yapmaman lazım umarım yapmamışsındır!!! :rolleyes:
Oral ilişkide hamile kalma riskin ne kadarsa anal ilişkide de o kadar! Neticede aynı kanal dimi? Biri başı biri sonu :işsiz:

Ella yı ne diye kullandın anlamadım. Hayır bu kadar cahilsen bu işlere ne cesaret kalkışıyorsun onu hiç anlamadım! ¬_¬

Hamile kalma şansın çok yüksek bacım naptın sen öylee ishalin üç gün sürerse kız 1 hafta sürerse oğlun olur senin kaç gün sürdü ama bide dipnot vereyim analdan dogum yaparsın çünkü boşalma anala olmus:işsiz:

Bugün ki konularda bir hoş valla hiç ters ilişkiden hamile kalan birini duymadım nasıl konular açılıyor Allah' ım:bicak::işsiz::işsiz::kahve:

Şimdi konu sahibini korkutmak gibi olmasın ama anal ilişkide hamile kalınabilir. Anal olduğu için değil spermlerin vajinaya akması, bulaşması gibi nedenlerle.

Back