- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi sessizbayann35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birdaha zaten tövbeliyim ablacım ama sizce hamile miyimCanım 18 yaşındasın ve bununla ilgili birsürü konu açtın. Niye kendine bunu yapıyorsun gerçekten anlam veremiyorum. Umarım 12 gündür yaşadığın bu korkudan sonra bir daha sonucunu düşünmeden iş yapmazsın ne diyim üzülüyorum haline.
kızım yaşın kaç allah aşkına gidip millette beraber olup durma.Trol değil hamile olup olmadığımı merak ediyorum
Tamam da hamile olup olmadığımı merak ediyorumkızım yaşın kaç allah aşkına gidip millette beraber olup durma.
Teşekkürler ama hamile miyim yoksa hormonal miFındık gibi birer ikiser Ella hapları atana kadar prezervatif kullansaniza. Ella hap 50 lira , kondom 20 lira. Zaten ayda yılda bir yakınlaşıyormuşsunuz. Kısa vadede de uzun vadede de çok daha kârlı.
Hem böyle histerik düşünceler içinde olmazsın hem de kendini çok daha iyi hissedersin.
hamile felan değilsin ya. bu kadar kıçından korkuyosun kıçınla işler cevirmeTamam da hamile olup olmadığımı merak ediyorum
Nasıl yani analla mıbenim kaynım bu yolla hamile kaldı
evet. üstelik erkek olmasına rağmen !Nasıl yani analla mı
Dalga geçmeyin?evet. üstelik erkek olmasına rağmen !
Kesinlikle değilsin korkma boşuna bu kadar kafaya takarsan adetini de geciktirirsin.Birdaha zaten tövbeliyim ablacım ama sizce hamile miyim
Dalga geçmeyin?
asıl sen dalga geçme insanlarla. cocuk nasıl olur bağırsaktan mı iğrençsinizzz !!!!Dalga geçmeyin?
Az önce de oyle bir konu açmıştı zaten preze..den ses çıkar mı diye muhtemelen aynı kişi oldukça takıntılı ya da işi eglenceFındık gibi birer ikiser Ella hapları atana kadar prezervatif kullansaniza. Ella hap 50 lira , kondom 20 lira. Zaten ayda yılda bir yakınlaşıyormuşsunuz. Kısa vadede de uzun vadede de çok daha kârlı.
Hem böyle histerik düşünceler içinde olmazsın hem de kendini çok daha iyi hissedersin.
O kişi kim bilmiyorum ama üyeliğim ona göre daha eski bakarsanız anlarsınızAz önce de oyle bir konu açmıştı zaten preze..den ses çıkar mı diye muhtemelen aynı kişi oldukça takıntılı ya da işi eglence
Teşekkür ederim kırıcı değil de düzgünce cevapladığınız için :)Kesinlikle değilsin korkma boşuna bu kadar kafaya takarsan adetini de geciktirirsin.
Tamam şimdş anlaşıldı. Bakiresin di mi? Hı hı evet bakire. Zar yerinde ok. Ama anal yapıyosunBirdaha zaten tövbeliyim ablacım ama sizce hamile miyim
Yaw bacım, açtığın 100 konudan 10000 cevap aldın. Doktora gittin. Daha ne desin bu insanlar inanman İçin?! Dalga konusu olmayı hakediyorsunTrol değil hamile olup olmadığımı merak ediyorum