• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ?

Tpbs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2018
2
0
1
25
Merhabalar ben 1 yıllık evliyim fakat düğünümüz iki hafta önce oldu eşim askerdeydi asker yolu bekledim neyse düğün gecesi benim isteğim üzerine eşim içime boşaldı pozisyon olarak da ben üzerindeydim ertesi gün 16.00 civarında ella kullandım bugün de adet gününe iki gün olmasına rağmen öğle arası kahverengiye yakın bir renk gibi bir kanama geldi pet koydum ama dolduracak şekilde olmadi ara sıra lavaboya girdikçe peceteye kan bulaşıyor onun dışında kanama yok ben bebek istiyorum ama eşim daha erken diyor sizce olası gebelik var mıdır?

Merhabalar ben 1 yıllık evliyim fakat düğünümüz iki hafta önce oldu eşim askerdeydi asker yolu bekledim neyse düğün gecesi benim isteğim üzerine eşim içime boşaldı pozisyon olarak da ben üzerindeydim ertesi gün 16.00 civarında ella kullandım bugün de adet gününe iki gün olmasına rağmen öğle arası kahverengiye yakın bir renk gibi bir kanama geldi pet koydum ama dolduracak şekilde olmadi ara sıra lavaboya girdikçe peceteye kan bulaşıyor onun dışında kanama yok ben bebek istiyorum ama eşim daha erken diyor sizce olası gebelik var mıdır?
2 hafta içinde hamile olsn bile öğrenmek için çok çok erken gibi geldi. Biraz bekleyip test yapın. Ne söylesek yanlış olur.

Hamilelik,korunmasız iliskiden 6. Günden sonra hormonlar kanla karışır zira hamile olabilirsin. Peri Tozuu Peri Tozuu nasil 2 haftada öğrenmek zordur? Şaşırıyorum bazı yorumlarina gerçekten. Ben hamileliğimi 8. Günde idrar testinde ögrendim. 10. Günde kanda çıktı :/

Hamilelik,korunmasız iliskiden 6. Günden sonra hormonlar kanla karışır zira hamile olabilirsin. Peri Tozuu Peri Tozuu nasil 2 haftada öğrenmek zordur? Şaşırıyorum bazı yorumlarina gerçekten. Ben hamileliğimi 8. Günde idrar testinde ögrendim. 10. Günde kanda çıktı :/
İlişkiden sonra mı 8 gunde ????? Zor demedim bana erken geldi dedim. Ve ne söylesek yanlış olur dedim

Kurumus-Maskara Kurumus-Maskara birde mesela senin erken çıkmıs ama herkesin erken belli olcak diye bişy yok ki. Ben geç öğrenmiştim mesela. Ve herkesin bünyesi bir değil ne zaman döllendiğini bilemeyiz. Bundan dolayı erken olabilir dedim.

Peki adet gününe kaç gün kala hamile olunabilir sizce

O herkesten herkese degisiyor. Ama geneli adetten 14 gün önce iliski olmasi lazim hamile kalmak icin. Ama bazi aylar bazi kadinlar 2 kez yumurtluyor bazen adete yakin da hamile kalnir
Teşekkür ederim sağolun
Son bi şey sorsam
Rahim filmi öektirdim ayın 19 unda
Ama tüpler tertemiz
Adet günüm de bugün
Tüplerim açıkken bi yararı olur mu Kİ
Açık olamayanlar hemen hamile kalıyor

İlişkiden sonra mı 8 gunde ????? Zor demedim bana erken geldi dedim. Ve ne söylesek yanlış olur dedim
Evet 8 gün sonra ögrendim çok silik bir cizgi de olsa hamile olduğumu anladım kan testiyle de emin oldum. Zaten beta hcg kana karışması 6 ile 12 gün sürüyor

Teşekkür ederim sağolun
Son bi şey sorsam
Rahim filmi öektirdim ayın 19 unda
Ama tüpler tertemiz
Adet günüm de bugün
Tüplerim açıkken bi yararı olur mu Kİ
Açık olamayanlar hemen hamile kalıyor
Rica ederim ama ben soru göremedim?

Hamile degilmisim geçen senede hamile ile ilgili şüphem vardı negatifti şimdi de negatif :( bebiş istiyorum ben :(((

Seninki de çook uçuk çıkmış. :/ 8. Gün idrarda çıkması imkansız. Belki de test bozuktu ama sen hamileydin. Kanda ise 7-10. Günde beta hcg pozitifleşir. Doktordan kesin bilgi yani. Ama döllenmenin kanda çıkması 18.güne kadar bile aksayabiliyor demişti. idrarda ise ilişkiden 15-20 gün sonra ancak idrara geçer hormon demişti. Yani sen daha önce hamile kalmışsın ki idrarda çıkmış.

Ha bu arada benim ablamın hamileliği 18.günden sonra yavaş yavaş çıkmaya başladı. :) ilişkiden 15 gün sonra yaptığı kan testi negatifti.

Seninki de çook uçuk çıkmış. :/ 8. Gün idrarda çıkması imkansız. Belki de test bozuktu ama sen hamileydin. Kanda ise 7-10. Günde beta hcg pozitifleşir. Doktordan kesin bilgi yani. Ama döllenmenin kanda çıkması 18.güne kadar bile aksayabiliyor demişti. idrarda ise ilişkiden 15-20 gün sonra ancak idrara geçer hormon demişti. Yani sen daha önce hamile kalmışsın ki idrarda çıkmış.
Tam yumurtlama günü ilişkim oldu. Ve 8 gün sonra da çıktı. Yumurtlama günü o ay boyunca tek korunmadigimiz gündü :). Belki burdaki testler daha hassastır. 2.cizgiyi daha net gördüğüm gün beta hcg sadece 9 du. Kesinlikle burdaki idrar testleri daha hassas. Ablanızın ki geç döllenme olmuş olabilir. Yada benimki çok erken çıkmış olabilir :)

Tam yumurtlama günü ilişkim oldu. Ve 8 gün sonra da çıktı. Yumurtlama günü o ay boyunca tek korunmadigimiz gündü :). Belki burdaki testler daha hassastır. 2.cizgiyi daha net gördüğüm gün beta hcg sadece 9 du. Kesinlikle burdaki idrar testleri daha hassas. Ablanızın ki geç döllenme olmuş olabilir. Yada benimki çok erken çıkmış olabilir :)
Geç döllenme diye birşey yok aksine geç yumurtlama diye birşey varmış dolayısıyla geç dölleniyormuş yumurta. Ya hassas test olsa bile sanırım adetinize 6-7 gün kala yaptınız o zaman çıkabiliyor. :) hem bir de ilişki olduğu gibi döllenme olmuyor ki en fazla 3 gün içinde yumurta dölleniyor,sanırım sizin hazır yumurtanız varmış e spermde hızlı olunca döllenmiş. :) neyse umarım hayırlısı olur hakkınızda sağ sağlim kucağınıza alırsınız bebeğinizi. :)

Geç döllenme diye birşey yok aksine geç yumurtlama diye birşey varmış dolayısıyla geç dölleniyormuş yumurta. Ya hassas test olsa bile sanırım adetinize 6-7 gün kala yaptınız o zaman çıkabiliyor. :) hem bir de ilişki olduğu gibi döllenme olmuyor ki en fazla 3 gün içinde yumurta dölleniyor,sanırım sizin hazır yumurtanız varmış e spermde hızlı olunca döllenmiş. :) neyse umarım hayırlısı olur hakkınızda sağ sağlim kucağınıza alırsınız bebeğinizi. :)
Teşekkür ederim güzel temennilerin için ama maalesef 12. Haftada bebeğimin kalbi durduğunu öğrendik 8 haziranda. Allahin izniyle bu ay tekrar denicez. 12 Ağustos benim yumurtlama günüm olur da hamile kalırsam kaçıncı günde çıkacak bu sefer seninle paylaşmak isterim bunu :)

Bu arada evet adetime 7 gün kala ögrendim. 8 gün öncesi de iliski oldu. Adet döngüm 32-36 gün arasi :) kullansigim uygulama var o çok yardımcı oluyor bana. Miaelle Miaelle

Back