• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ?

Arkadaşlar merhaba 3 aylık evliyim ve kilo problemim var. Bebek istiyoruz ama çevremdekiler kilodan dolayi olmaz diyor. Sizin cevrenizde kilolu hamile kalan var mi ? Her gece bunu dusunuyorum cevaplarsaniz cok sevinirim.

Arkadaşlar merhaba 3 aylık evliyim ve kilo problemim var. Bebek istiyoruz ama çevremdekiler kilodan dolayi olmaz diyor. Sizin cevrenizde kilolu hamile kalan var mi ? Her gece bunu dusunuyorum cevaplarsaniz cok sevinirim.
Yahu kiloyla ne alakası var ki bunun? Canım ben 98 kilo ile hamile kaldim hemde sadece 1 kere korunmadık kaza gibi bisey. Sen o insanlara kulak verme burda (yurtdışında yasıyorum) bir sürü kilolu insan var hepsi de hamile kalip doğuruyor

Yahu kiloyla ne alakası var ki bunun? Canım ben 98 kilo ile hamile kaldim hemde sadece 1 kere korunmadık kaza gibi bisey. Sen o insanlara kulak verme burda (yurtdışında yasıyorum) bir sürü kilolu insan var hepsi de hamile kalip doğuruyor
Ya gercekten cok sevindim sonunda iyi bi cumle duyabildim cok sagolun gercekten ...

Ya gercekten cok sevindim sonunda iyi bi cumle duyabildim cok sagolun gercekten ...
Sakin tatlı canini sıkma. Eğer kendin için kilo vermek istiyorsan ver o ayrı konu ama hamile kalmak için zayıf olmana gerek Yok. Ben kaldıysam sende kalırsın :) rabbim hakkında hayırlısını versin

kaç kg sınız merak ettm. bnde 9 aylık evliyim evlenrken 70 tim 3 ay snra 85 oldum snra diyetisyene gittim 73 e düştm snra ramazandı vs saldm kendmi yine 85 oldm bebişte istiyoruz bi yandanda diyorm ya böyle hamile kalırsam :(

kaç kg sınız merak ettm. bnde 9 aylık evliyim evlenrken 70 tim 3 ay snra 85 oldum snra diyetisyene gittim 73 e düştm snra ramazandı vs saldm kendmi yine 85 oldm bebişte istiyoruz bi yandanda diyorm ya böyle hamile kalırsam :KK43:
Ben ilk çocuğuma 78 le şimdikine 88 ile hamile kaldım. Kilo verilierek hamile kalınsa daha iyi

Ayın 9 unda adet oldum ve 18 inde ilişkiye girdik ve hafif bı kanamam oldu sanki bu arada 25 günde bir adet oluyorum hamile olabilir miyim?

Ayın 9 unda adet oldum ve 18 inde ilişkiye girdik ve hafif bı kanamam oldu sanki bu arada 25 günde bir adet oluyorum hamile olabilir miyim?
Evde gebelik testi yapsanız? Gebe olup olmadığınıza ihtimal vereceğimiz bir şey yazmamışsınız çünkü.

Back