How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hamile miyim ?

Minik Balina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2016
25
16
88
29
Merhaba arkadaşlar benim 14 haziran son adet tarihim tahmini yumurtlamamda 26 hazirandi bu sikca iliskiye girdik bi umut diye ama ben dayanamayip supheli iliski 26 hazirandan 8 gun sonra kan verdim ve beta hcg 2.0 cikti bekledim bir sure ve bugün erken gebelik testi yaptim negatif cikti yarin adet gunum duzenli ader olurum ama 3 4 gundur kasiklarda agri yumurtaliklarimda zonklama agizda metal tad gogus hassasiyeti halsizlik siskinlik gibi belirtiler var 4 yıldir cocugum olmuyor 1 kurtaj 2 dusuk yasadim hamile olabilirmiyim

Geç döllenme olabilir adet tarihlerimız aynıymış bizde 1 yıldır bekliyoruz inşallah hayırlı haberler alırız bende hiç bi belirti yok sadece gögüs uçlarımda agrı var her ay belirti arayıp olmayınca üzülüyor insan ondan akışına bıraktım ben hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin kısmet zamanı gelince olur sizin kürtaj düşük falan olmuş demekki hamile kalabiliyorsunuz yine olur inşallah düşüklerin sebebi falan araştırıldımı peki

Rabbim isteyen herkese versin inşallah. Allah'ın işine bak bende kalmamak için uğraşıyorum ilaçlar fitiller kadın olmak ne zor ya

Geç döllenme olabilir adet tarihlerimız aynıymış bizde 1 yıldır bekliyoruz inşallah hayırlı haberler alırız bende hiç bi belirti yok sadece gögüs uçlarımda agrı var her ay belirti arayıp olmayınca üzülüyor insan ondan akışına bıraktım ben hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin kısmet zamanı gelince olur sizin kürtaj düşük falan olmuş demekki hamile kalabiliyorsunuz yine olur inşallah düşüklerin sebebi falan araştırıldımı peki
Yok canim arastirilmadi ogrendigim hafta dustugu icin sizin daha cok yeniymis gez toz hayatin tadini cikar ben en basindan bunu yapsaydim eger su an çocuğum vardi sakin dert erme dusunmeyince oluyor ama benim 4 yildir yok maleseff allah her isteyene versin insallah

Rabbim isteyen herkese versin
Bhgc düşük artış var mı 2 günde baktır
Düşüklerin nedeni araştırıldı mı sizde?
Bende 2 düşük yaptım tüp bebek

Meraba arkadaslar insan hamile kalmak için ne gerekiyorsa deniyor. Mucize dogadan diye bi sitede okudum aspir yağı seti var bu yumurtalık kist pco hastalarına cok iyi geliyormus. Hamile kalan cokmus bende 2 gündür düşünüyorum ama tedirginim almak istiyorum.

Back