• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

Şuan evde yaptığım teste kesin belli olur mu?

• Idrar testinde belli olur

OY: 13 92,9%
  • Idrar testinde belli olmaz

OY: 1 7,1%

• Ankete Katılan
    14

Cilekkokulukiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2018
55
6
1
28
Merhaba araniza yeni katıldım benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen var mı acaba? Son adet tarihim 13 şubat bu ay hala adet olmadım. Dünden beri bazen kasık ağrılarım oluyor adet olcakmisim gibi ama 5-10 dakika sürüyor en fazla. Birde midem cok bulanıyor aslında bütün belirtiler var ama bunlar normalde de olduğu için çok emin olamıyorum. Ilişki tarihim 3 mart eşim gelirken evde yapılan testlerden alıcak yapicam ama kafam çok karıştı internette herkes farklı birşey yazmış yardım edin lütfenn

Merhaba araniza yeni katıldım benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen var mı acaba? Son adet tarihim 13 şubat bu ay hala adet olmadım. Dünden beri bazen kasık ağrılarım oluyor adet olcakmisim gibi ama 5-10 dakika sürüyor en fazla. Birde midem cok bulanıyor aslında bütün belirtiler var ama bunlar normalde de olduğu için çok emin olamıyorum. Ilişki tarihim 3 mart eşim gelirken evde yapılan testlerden alıcak yapicam ama kafam çok karıştı internette herkes farklı birşey yazmış yardım edin lütfenn

Arkadaşlar birde şeffaf akintim var adet oldum sanıyorumm bakıyorum yok

Canım 13 şubatdan bu tarihe kadar adet olmadıysan hamilelik ola bilir.akınta bir belirtidir.inşAllah olur.
Ya çok heyecanlandım inşallah bakalım. Bir doktor sitesinde 4 saat idrarı tutup öyle test yapmak gerektiğini okudum ve tutuyorum bakalım eşim gelince ogrenicem inşallah vardır

Bugün de pazar olduğunu unutmuşuz :( Nöbetçi eczane bize çok uzak eşimde işte bugün yapamicam anlaşılan valla çok üzüldüm ya of

Benimde son adet tarihim 11 şubat yakın olduğu için yazmak istedim ben Allah bağışlarsa suan hamileyim 5.haftam bitti bazı belirtileri yaşıyorum sadece ama

Benimde son adet tarihim 11 şubat yakın olduğu için yazmak istedim ben Allah bağışlarsa suan hamileyim 5.haftam bitti bazı belirtileri yaşıyorum sadece ama
Ay canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) :) Aslında bebek düşünmüyorduk ama nasip kısmet boyle birsey olunca cok heyecanlandım fikrim degisti :)

Test yapmama gerek kalmadı regl oldum kızlar şuan moralim çok bozuk bende böyle koca varken biraz zor zaten bebek düşünmem istemediği için

Test yapmama gerek kalmadı regl oldum kızlar şuan moralim çok bozuk bende böyle koca varken biraz zor zaten bebek düşünmem istemediği için
Canım üzülme olur.ama kocanı babalığım ne kadar güzel bi hiss olduğunu anlat.bebek sahibi olmakda çok zorlaşdı artık. Korunmaya da gerek yok bence

Back