Psikolojik gibi geldi bana biraz, her ay kendimi hamile sanıp böyle hissederdim bende.
Yeni ögrendim 4 haftalık hamileyim, adetime iki gün varken öğrendim. Adet ağrısından hiç bi farkı yok, ara ara kramplar oluyo suan bende onun dışında bi belirti yok bugün itibariyle kendimi fazla halsiz hissediyorum. Sizde stres yapmamaya çalışın , büyük etkisi var :)
Arkadaslar benimde adetime 4 gun var yumurtlama dinemimde bizde denedik 1 senedir bebek istiyoruz ve bu ay cok degisik seyler hissediyorum kasiklarimda cok hafif sancilar oluyor goguslerim ara ara sizliyor beyaz akintimda var bide aksamlari bi terleme geliyor ya nabicam bilmiyorum okadar cok istiyoruz ki test yapicam ama negatif cikar diye korkuyorum bu belirtileri yasayan biri varsa lutfen yazsin
Kızlar ben gecen ay 6 aralıkta regl oldum 28 gunde regl donemim yani 3unde hasta olmam lazimdi ve hic gecikmez hastaligim. Korunmuyoruz bebek istiyorum yunurtlama donemimden sonra ayin 23 u gibi birsz kahverengi akintim oldu ara sira da hafif bas donmesi halsizlik gbi durumlarim oluyor. Adet olcakmisim gibi tum belirtilerim var. Surekli simdi oldum diyip gidip bakiyorum ama yok. 3 gun geciktim ve bugun cok ayakta kaldim 6 saat once falan cok az kahverengi akinti gibi bisey geldi bida hic bisey yok. Şişķinlik agri hepsi var. Bugun idrar testi de yaptim negatif ama erken sanirim. Sizce ne olabilir. Yardimci olur musunuz??
Kızlar benimde daha adet günüme çok var ama göğsümde batmalar, kasıklarımda ağrı, mide bulantısı(sıkışır gibi), hep uykum var hep yorgunum, kendimi şişkin hissediyorum. Aslında hepsinin açıklaması üşütmüş olabilirim ama insan şüphelenmiyor değil.. Erken diye testte yapmıyorum neyse hayırlısı bakalım..
Arkadaslar adet gunume 2 gun var. test yaptim pozitif cikti. Yardimci olur musunuz, bir de kan tahlili yaptirdim sonucun cikmasina daha 4 saat var. acaba beklenen adet gununden once kan tahlili yaptirip pozitif sonuc alan var mi?