Amiin isteyen herkes bir an once guzel haberi alirINŞALLAH OLUR
Canım ben regl olmama 5 gün kala öğrendimBende yaptım çıkmadı regleden önce yapınca çıkmıyormuş bende regl dönemini bekliyorum o zaman net çıkar. bir düşük yaptım. o zaman hamile olduğumu bilmiyordum 3 hafta kan testinde çıkmıştı . evde yaptığım test 4.haftada pozitif çıkmıştı. 4 hafta dolmadan testler göstermiyor.
Ayy INŞALLAHPsikolojik gibi geldi bana biraz, her ay kendimi hamile sanıp böyle hissederdim bende.
Yeni ögrendim 4 haftalık hamileyim, adetime iki gün varken öğrendim. Adet ağrısından hiç bi farkı yok, ara ara kramplar oluyo suan bende onun dışında bi belirti yok bugün itibariyle kendimi fazla halsiz hissediyorum. Sizde stres yapmamaya çalışın , büyük etkisi var :)
Test yaptinmi?Bende hala beklemediyim kizlar 4 gun var bakalim sabretmek zor
Insallah hamileyimdit bekliyorum hala sabretmek zorBu belirtileri insan psikolojik olarak bile yasayabiliyor bir beklentide oldugunuz icin. Bu surecte size tavsiyem hamilelik belirtilerini cok arastirmamak cnku insan beyni oyle birsey ki tum bu belirtileri ayni anda yasatablyor insana. Zira buda yipratyor insani eger sonuc negatifse..
Tabiiki Rabbim gonlunuze gore verir insallah. Tum bunlar gercek bir gebelgn belirtisi mi evet aynen oyle aynilarini yasadim. :) dilerim hamilesinizdir 1 hafta bekleyp kan testi yaptirabilirsnz en kesin sonucu ozaman ogrenirsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?