Ben şöyle anlatıyım pcos olduğunu bilmiyordum bir doktordan randevu aldım ve eşimle beraber gittik ultrasonda baktı ve yumutamın zamanında çatlamasını engellediğini bu yüzdende adetimin düzensiz olduğunu bu şekilde bi gebelik oluşamicağını söyledi 3 ay ilaç kullandım 3 ayın sonunda kontrole gittiğimde sonuç çok güzeldi fakat bu sefer eşim rahatsızdı crhon hastası eşim amilyat olması gerekiyordu bu yüzden biz erteledik bu süreci bi 3 ay kadar sonrasında doktorumu aradım ve herşeyin düzeldiğini ne zaman yanına gitmem gerektiğini sordum benden ilaçlı rahim filmi istedi eşimle konuştuk ve bi kaç arkaşıma sordum bence en son çare diye düşündük rahim filmini hemen çektirmedim arkadaşımın doktorundan randevu aldım ve gittik pcos olduğunu daha öncesinde 3 ay ilaçla tedavi olduğumu söyledim öncesinde adet söktürücü verdi ve adetinin 4. Günü gel dedi adetimin diğer adetlerime göre çok farklı olduğunu ve hemen söküldü adetim normalde 3 günü geçmeyen adetim 6 gün sürdü 4.günü gittim muayene için ve femara verdi adetimin 5. Günü sabah akşam 5 gün içmemi söyledi aynende öyle yaptım ve o ay hamile kaldım ovülasyon takibi yapmadım adet bitimi gün aşırı ilişki oldu ve sonuç pozitifi gördüm
21 Ekim : sat
27 Ekim : adet bitimi
19 Kasım : bat
20 Kasım : test pozitif gördüm
Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah stresten kaçının biliyorum bu zor ama yaşamış biri olarak söylüyorum kendinizi rahat bırakın asla düşünmeyin hepimizin hakkında hayırlısı